اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کارشناسان صنعت حمل و نقل معتقدند در آینده نزدیک، فقط مدیران ناوگانی قادر به ادامه کار خواهند بود که بتوانند خودشان را با تغییرات منطبق کنند، یعنی کسانی که بتوانند تغییرات را بپذیرند و از آنها بیشترین بهره را ببرند.

با در نظر گرفتن این واقعیت، باید گفت بیشترین تغییری که در چند سال گذشته در زمینه مدیریت ناوگان رخ داده است، در حوزه تلماتیکس دیده می شود. امروزه مدیران ناوگان قادرند هنگامی که کامیون در جاده است، در هر لحظه داخل کابین راننده و حتی عملکرد موتور را ببینند.

با این تفاسیر، مدیران شرکت های حمل و نقل نه تنها باید سیستم های جدید را بپذیرند، بلکه همه پرسنل شرکت، از جمله رانندگان نیز باید این سیستم ها را قبول کنند. امروزه سیستم های تلماتیکس، دریایی از اطلاعات تولید می کنند که مدیران ناوگان باید به خوبی از آن ها استفاده کنند تا در انقلاب بزرگ تلماتیکسی بتوانند به کارشان ادامه بدهند.

با این حال، تغییراتی که در سیستم های تلماتیکس به وجود آمده است تنها یکی از مواردی است که مدیران ناوگان باید آن را بپذیرند.

موارد دیگری نیز وجود دارند که از بین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تغییر الگوهای مالکیت
    در بسیاری از قسمت های دنیا، شرکت های حمل و نقل به جای مالکیت کامل کامیون ها، به روش هایی مانند لیزینگ یا اجاره رو آورده اند. این کار هزینه کمتری دارد و هزینه های تعمیر و نگهداری کامیون ها در مقایسه با مدل مالکیت کامل، بسیار پایین تر است.
  • بالا رفتن قیمت سوخت
    قیمت سوخت پیوسته در حال بالا رفتن است و هزینه های جاری ناوگان نیز به تبع آن افزایش پیدا می‌کند، بنابراین کاستن از مصرف سوخت به یک استراتژی جهانی تبدیل شده است و از طریق رفتار بهتر رانندگان، مدیریت بهتر عملیات تعمیر و نگهداری و خریداری کردن کامیون های کم مصرف، قابل دستیابی است.
  • تغییر تکنولوژی کامیون ها
    مدل های جدیدتر همیشه کم مصرف تر هستند. هنگامی که مدیران ناوگان تصمیم به خرید یا اجاره کامیون های جدید می گیرند، حتماً باید کم مصرف بودن و در کنار آن ایمنی و دوام آن ها را در نظر داشته باشند. البته انتظار می رود کامیون های برقی و به دنبال آن کامیون های خودران نیز وارد بازار شوند و تغییراتی بسیار جدی در صنعت حمل و نقل به وجود بیاورند.
  • تغییر مهارت های پرسنل
    مدیران ناوگان باید به رانندگان جوان آموزش های لازم را بدهند و پیوسته مهارت های آن ها را بالا ببرند. این کار ایمنی ناوگان را بالا می برد و رانندگان جوان نیز تمایل بیشتری برای کار کردن در این صنعت پیدا می کنند.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>