واردات مواد اولیه دارویی
نکته مهم در واردات مواد اولیه دارویی این است که داروها باید طبق پرونده ثبت دارو از کیفیت بالایی برخوردار باشند. روش واردات و ترخیص دارو و مواد اولیه دارویی در گمرک به این شیوه است که پروفرمای آن را با پروانه ساخت دارو تطابق می دهند، در ادامه باید مجوز مواد اولیه دارویی و مجوز ورود دارو را از ترخیص کار درخواست کنید.
مدارک مورد نیاز برای واردات و ترخیص مواد اولیه دارویی و دارو
واردات مواد اولیه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی
این مواد شامل مواد اولیه مورد نیاز در صنایع ریسندگی و بافندگی مثل پلی استر می باشند. از جمله مواد مورد نیاز در صنایع پلاستیک به پلی استایرن، پلی اتیلن و مواد شیمیایی به سود سوز آور، انواع اسیدها و بازها میتوان اشاره کرد.
واردات مواد اولیه شرکت های تولیدی سرامیک
مواد اولیه شرکت های تولیدی سرامیک عبارتند از: فلدسپات پتاسیک، سیلیکات زیرکونیم، کائولن، بالکی اکسید آلومینیوم، بنتونیت.
واردات مواد اولیه در کارخانجات تولید محصولات نساجی
مواد اولیه مورد نیاز کارخانه های نساجی عبارتند از: پشم، نفت خام، پارازایلن، ترفتالیک اسید خالص، مونواتیلن گلایکول.
واردات مواد اولیه شرکت های تولیدی چرم
مواد اولیه مورد نیاز برای شرکت های تولید کنند چرم عبارتند از: پودر pvc امولشن، رنگ، پودر کربنات سدیم، روغن DOP، کاغذ رلیز، استابلیزر، کیکر، انواع پارچه، پودر فوم.
واردات مواد اولیه به مناطق آزاد
در بخشنامه ای معاون گمرک کشور به تمام گمرک های سراسر ایران اعلام کرده اند که می توانند بدون ثبت سفارش واردات مواد اولیه و قطعات مورد نیاز برای تولید به مناطق آزاد تجاری، صنعتی و اقتصادی انجام دهند. طی این بخشنامه فهرستی از تعرفه ای که ورود آن ها به مناطق آزاد نیاز به ارائه ثبت ندارد را به همه گمرکها ابلاغ کردند. اجرای این بخشنامه در تمام مناطق آزاد چابهار، کیش، قشم، انزلی، اروند، ارس و ماکو عملی است.