اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

رانندگان کامیون حمل بار جاده‌ای می‌توانند درآمد قابل توجه‌ای کسب کنند اما زندگی یک کامیون‌دار با هزینه‌های سنگینی نیز همراه است. هزینه‌های رانندگان شامل:

  • خوردن غذای آماده در رستوران و غذاخوری‌های بین‌راهی.
  • اقامت در متل‌ها یا هتل.
  • خرید اقلام روزانه و بهداشتی.
  • پرداخت سوخت گازوئیل و استهلاک و هزینه‍‌های تعمیرات کامیون.
  • در کنار تمام این هزینه‌ها، خرج و مخارج خانه و زندگی و آماده کردن رفاه نسبی خانواده نیز دخیل است.

بسیاری از هزینه‌هایی که به آن اشاره شد غیرقابل اجتناب است، اما با برنامه‌ریزی صحیح و اصولی می‌توان در صرفه‌جویی هزینه‌های زندگی قدم‌های مثبتی برداشت. در این مقاله نکاتی برای صرفه‌جویی هزینه‌های زندگی کامیونداران آموزش داده شده است.

بهترین روش‌های صرفه جویی در هزینه‌های زندگی کامیونداران

قرار نیست تمام روش‌ها برای شما کار کنند و از آن نتیجه بگیرید، ما به خوبی از مشکلات کامیونداران برای معیشت زندگی و مدیریت منابع مالی و هزینه‌های بالا و تورم حال حاضر ایران آگاه هستیم، اما می‌توانید روشی را انتخاب کنید که برای شما بهتر کار می‌کند و نتیجه بهتری نیز دریافت خواهید کرد.

        1. بار و بندیل سفر را ببندید

  • غذا را خودتان آماده کنید:
    آماده کردن غذا در داخل کابین یا با یک گاز پیکنیکی در کنار جاده هزینه‌های شما را به طرز چشم‌گیری کاهش می‌دهد. یخچال‌های کوچک امروزی به راحتی تمام مواد اولیه شما را در بهترین حالت برای چندین روز نگاه می‌دارند و اصلا لازم نیست که نگران فاسد شدن مواد اولیه غذایی خود شوید. علاوه بر به همراه داشتن مواد اولیه غذایی، مقداری خوراکی و تنقلات نیز به همراه داشته باشید، اگر اهل خوردن میوه و سبزیجات هستید حتما میوه را در یخچال خود داشته باشید، پیشنهاد دیگر مغذهای مختلف است که هم شما را هوشیار نگاه می‌دارند و هم حجم معده شما را پر می‌کنند.
  • جعبه کمک‌های اولیه را حتما به همراه داشته باشید. مهم است که حتما جعبه کمک‌های اولیه را به دلیل خطرات احتمالی در جاده ها به همراه داشته باشید، اما اگر برای خرید بتادین و باند در فروشگاه‌های بین‌راهی توقف کنید ملزم به پرداخت هزینه چندین برابر هستید پس حتما یک جعبه کمک‌های اولیه تجهیز شده را به همراه داشته باشید.

        2. اقامتگاه

  • در کنار عزیزانتان بمانید:
    اگر به شهرهایی حمل بار دارید که اقوام و آشنایان شما در آن شهر ساکن هستند، شاید گزینه مناسب سپری کردن یک شب در کنارشان باشد تا هم ارتباطات نزدیک‌تری را برای خود بسازید و هم از هزینه‌های اقامت در هتل‌ها و مسافرخانه‌ها جلوگیری کنید.
  • در مکان‌های رایگان توقف کنید: 
    حتما لازم نیست که در اقامتگاه توقف کنید، در اکثر شهرها اقامتگاه‌های دولتی برای رانندگان وجود دارد که بدون هزینه بتوانند یک شب را در آن سپری کنند.

        3. مسیر

  • برای مسیر خود برنامه‌ریزی کنید:
    حتما از شرکت‌های حمل‌ونقلی که بار را از آن‌ها دریافت کرده‌اید مسیر مناسب را بپرسید، اگر بار شما بار ترافیکی است حتما باید طبق مسیری که پلیس راه به شما اعلام می‌کند مسیریابی کنید. علاوه بر مواردی که گفته شد امروزه برنامه‌های مسیریابی زیادی وجود دارد که می‌توانید به راحتی مسیر مناسب خود را پیدا کنید.

        4. کامیون و وسیله‌نقلیه

  • فشار لاستیک‌های خود را بررسی کنید:
    همان‌طور که می‌دانید هزینه‌های سوخت به شدت زیاد شده است و چک کردن فشار لاستیک تا حد زیادی از هدر رفت سوخت شما جلوگیری می‌کند. حتما قبل از اینکه به دل جاده بزنید فشار لاستیک های خود را با یک تعمیرکار آشنا چک کنید تا مجبور به پرداخت هزینه به تعمیرگاه‌های بین‌راهی نباشید.
  • نگهداری مناسب از کامیون:
    واضح است که اهمیت دادن به کامیون و نگهداری مناسب می‌تواند تأثیر به سزایی در کاهش هزینه‌ها داشته باشد. نگهداری از کامیون شامل:
  1. عوض کردن به موقع فیلترها.
  2. چک کردن ترمز و دنده.
  3. چک کردن روغن موتور می‌شود.
  4. روش‌های صرفه‌جویی در هزینه‌های کامیونداران.

راه صرفه‌جویی مخصوص به خود را پیدا کنید

تمامی موارد ذکر شده در فوق، راه‌هایی کلی برای صرفه‌جویی در هزینه کامیون‌داران است اما هر کامیون‌دار به روشی متفاوت خرج می‌کند و نیازمند توجه به بودجه مالی و در مقابل هزینه‌های خود است تا در هر ماه مبلغی نیز برای پس‌انداز وجود داشته باشد

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>