ال آرژنین پایه:
ال آرژنین یک آمینو اسید نیمه ضروری است که به بدن در ساخت پروتئین کمک می کند. زیرا ممکن است بسته به وضعیت سلامتی یا چرخه زندگی فرد، مورد نیاز باشد.
به عنوان مثال، در حالی که بزرگسالان سالم می توانند نیاز خود را به آرژنین تأمین کنند، افراد نابالغ و در حال رشد در رژیم غذایی خود به آرژنین احتیاج دارند و همچنین استفاده از این ماده تحت فشارهای فیزیولوژیکی ضروری است، به عنوان مثال در هنگام بهبودی از سوختگی، جراحت و سپسیس یا هنگامی که روده کوچک و کلیه ها که مکان های اصلی سنتز آرژنین هستند، آسیب دیده اند.
آرژنین یک آمینو اسید ضروری برای پرندگان است، زیرا آنها چرخه اوره ندارند. برای برخی از گوشتخواران، به عنوان مثال گربه ها، سگها و موش خرماها، آرژنین ضروری است زیرا بعد از غذا، کاتابولیسم پروتئینی بسیار کارآمد آنها مقادیر زیادی آمونیاک تولید می کند که باید از طریق چرخه اوره پردازش شود و اگر در چنین فرآیندی آرژنین به اندازه کافی وجود نداشته باشد، سمیت حاصل از آمونیاک می تواند کشنده باشد گرچه در عمل چنین مشکلی به وجود نمی آید، زیرا گوشت حاوی آرژنین کافی برای جلوگیری از این وضعیت هست.
منابع حیوانی آرژنین شامل گوشت، محصولات لبنی و تخم مرغ و منابع گیاهی شامل انواع دانه ها، به عنوان مثال غلات، لوبیا و آجیل است. این ماده می تواند به عنوان یک مکمل، به صورت خوراکی و یا موضعی استفاده شود.
خصوصیات ال آرژنین پایه(L-Arginine Base):
ال آرژنین پایه (L-Arginine Base) چگونه تولید میشود؟
این ماده به طور سنتی با هیدرولیز منابع مختلف ارزان قیمت پروتئین، مانند ژلاتین به دست می آید. این ماده به صورت تجاری از طریق تخمیر به دست می آید. می توان با استفاده از گلوکز به عنوان منبع کربن، 35-25 گرم بر لیتر از این ماده تولید کرد.