اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

آیا مالتودکسترین بی خطر است؟
سازمان غذا و دارو (FDA) آن را به عنوان یک ماده افزودنی غذایی به عنوان کاملاً شناخته شده (GRAS) طبقه بندی می کند. اگرچه مشخص نشده است که مصرف مالتودکسترین باعث ایجاد بیماری می شود، اما پرخوری با مالتودکسترین ممکن است بر سلامتی ما تأثیر منفی بگذارد.

شیمی19

مصرف منظم فیبر بسیار فرآوری شده و کم با مقدار زیادی قند اضافه می تواند باعث شود:

  • افزایش وزن.
  • افزایش سطح کلسترول.
  • افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2.

برخی دانشمندان ادعا کرده اند که مالتودکسترین با از بین بردن تمام باکتری های خوب و افزودن همه باکتری های مضر، ممکن است باکتری های روده را مختل کند. از این رو، افراد مبتلا به بیماری کرون یا سایر بیماری های معده باید مصرف آن را محدود کنند.

حتی اگر از گندم تهیه شود، در افراد مبتلا به بیماری سلیاک و آلرژی به گندم یا ذرت بی خطر است زیرا در حین هیدرولیز، قسمت گلوتن از بدن خارج می شود.

جایگزین های مالتودکسترین چیست؟

  • شکر سفید یا قهوه ای.
  • شکر نارگیل.
  • عسل.
  • شربت افرا.
  • کنسانتره های آب میوه.
  • شیره.
  • شربت ذرت.
  • آدامس گوار.
  • پکتین.

ممکن است این نام ها را روی برچسب ها مشاهده کنید. خرید خردمندانه محصولات غذایی ضروری است.

موارد کاربرد مالتودکسترین چیست؟
عمدتا به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود:

  • غذای فرآوری شده را غلیظ کنید.
  • هنگام ترکیب با شیرین کننده های مصنوعی، شیرینی برخی از محصولات غذایی را افزایش دهید.
  • ماندگاری محصولات غذایی را به عنوان ماده نگهدارنده به حداکثر برسانید.
  • بافت برخی از محصولات غذایی را تقویت کنید.
  • به عنوان جایگزین شکر در محصولات بدون قند خدمت کنید.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>