آیا مالتودکسترین بی خطر است؟
سازمان غذا و دارو (FDA) آن را به عنوان یک ماده افزودنی غذایی به عنوان کاملاً شناخته شده (GRAS) طبقه بندی می کند. اگرچه مشخص نشده است که مصرف مالتودکسترین باعث ایجاد بیماری می شود، اما پرخوری با مالتودکسترین ممکن است بر سلامتی ما تأثیر منفی بگذارد.
مصرف منظم فیبر بسیار فرآوری شده و کم با مقدار زیادی قند اضافه می تواند باعث شود:
برخی دانشمندان ادعا کرده اند که مالتودکسترین با از بین بردن تمام باکتری های خوب و افزودن همه باکتری های مضر، ممکن است باکتری های روده را مختل کند. از این رو، افراد مبتلا به بیماری کرون یا سایر بیماری های معده باید مصرف آن را محدود کنند.
حتی اگر از گندم تهیه شود، در افراد مبتلا به بیماری سلیاک و آلرژی به گندم یا ذرت بی خطر است زیرا در حین هیدرولیز، قسمت گلوتن از بدن خارج می شود.
جایگزین های مالتودکسترین چیست؟
ممکن است این نام ها را روی برچسب ها مشاهده کنید. خرید خردمندانه محصولات غذایی ضروری است.
موارد کاربرد مالتودکسترین چیست؟
عمدتا به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود: