کاربرد وینیل استرها و پلی استرها تقریبا مشابه هم است. اما جایی که ویژگی های فیزیکی مواد کاربردی به قیمت آن ارجحیت دارد، وینیل استر حرف اول را می زند. برخی از معمول ترین کاربردهای رزین وینیل استر به شرح زیر است:
این نوع رزین به راحتی با غلطک و اسپری قابل اجرا است. هرچند باید با توجه به اینکه با کدامیک از این ابزار نسبت به اجرای آن اقدام می کنید میزان رقیق بودن آن را نیز بسنجید.به عنوان مثال اغلب مواقع برای استفاده از اسپری یا دستگاه ایرلس لازم است مواد شما غلظت کمتری داشته باشد تا بهتر اسپری شود در عین حال هنگام اجرا با غلطک باید غلظت بیشتری داشته باشد که چسبندگی آن به غلطک بالاتر برود. به همین دلیل است که لازم است مراحل اجرا با هر یک از این ابزار را بدانید.
علاوه بر این ها، سطحی که می خواهید رزین را به روی آن اجرا شود باید عاری از هرگونه گرد و غبار و چربی باشد چرا که به روی نتیجه کار تأثیرگذار خواهد بود.به همین دلیل است که معمولا سطوح را قبل از اجرا کاملا تمیز می کنند و تا خشک شدن کامل آن صبر می کنند و سپس نسبت به اجرای رزین وینیل استر اقدام می کنند.
اگرچه وینیل استر به روی هر سطحی و در دمای متفاوت مقاومت بالایی دارد اما بهتر است هنگام اجرا، دمای سطح کمتر از 10 درجه سانتیگراد نباشد و تا جای ممکن حین اجرا، فضای کار رطوبت بالایی نداشته باشد.
در نظر داشته باشید که رزین های وینیل استر نیز می توانند به اندازه رزین اپوکسی حساسیت زا باشند بنابراین حین اجرا باید از تمامی نکاتی که برای جلوگیری از عوارض اپوکسی اجرا می شود پیروی کنید. بنابراین داشتن ماسک، پوشیدن دستکش و عینک از الزامات اجرای این ماده شیمیایی محسوب می شوند.