اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

گلیسیرین در صنعت خوراکی:
معنی لغوی گلیسیرین یعنی شیرین که ازیک کلمه یونانی گرفته شده است.

شیمی36

این ماده در بدن انسان نیز تشکیل می شود، ارزش غذایی گلیسیرین درهرگرم کالری 4.3 می باشد، گلیسیرین قند الکلی است ونوعی کربو هیدرات کامل بشمار می رود.

مشخصات فنی گلیسیرین:

  • نام شیمیایی:گلیسیرین | Glycerin.
  • فرمول شیمیایی:C3H8O3.
  • دمای ذوب: 17.8 درجه فارنهایت.
  • دمای جوش: 554 درجه فارنهایت.
  • حلالیت در آب: قابل حل است.
  • شکل ظاهری:مایع شیرین، شفاف، بی بو و چسبناک.
  • گرید محصول: صنعتی و خوراکی.

روش تولید:
به طور کلی می توان گلیسیرین را به طور طبیعی از منابع گیاهی و حیوانی به دست آورد چرا که تری گلیسیرید ها استر گلیسیرینی هستند که دارای کربوکسیلیک اسیدهای بلند زنجیر هستند. هیدرولیز، صابونی شدن یا ترانس استری شدن این تری گلیسیریدها باعث تولید گلیسیرین و همچنین مشتق اسید چرب می شود.

روش دیگر از طریق واکنش های پروپن است. یکی از مهم ترین این روش ها فرآیند اپی کلروهیدرین است. این فرآیند شامل کلراسیون پروپیلن و تولید آلیل کلرید است که با هیپوکلریت به دی کلرو هیدرین اکسید می شود و با یک باز قوی واکنش می دهد و اپی کلرو هیدرین می دهد. سپس اپی کلرو هیدرین هیدرولیز شده و گلیسیرین می دهد. فرآیندهای بدون کلر از پروپیلن شامل سنتز از آکرولین و اکسید پروپیلن است.

فواید و خواص روغن گلیسیرین:

  • موثر در بهبود یبوست (خوراکی).
  • داشتن اثر ملین هیپراسموتیک (خوراکی).
  • کمک به افزایش نرمی پوست (موضعی).
  • موثر در بهبود تغذیه و شادابی پوست.
  • کمک به افزایش قابلیت حفاظتی پوست.
  • بهبود رطوبت رسانی پوست.
  • مقابله با خشکی پوست.
  • حفاظت از موها در مقابل خشکی.

گلیسیرین درکدام مواد غذایی بکارمی رود وبه چه شکل؟
برای کمک به غلیظ تر شدن مواد غذایی، برای کنترل سطح رطوبت آن ها یا تثبیت آن ها در صورت داشتن مخلوطی از آب و روغن به مواد غذایی اضافه می شود. این ماده عمدتاً در غذاهای فرآوری شده و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد.

  • سبزیجات فرآوری شده.
  • سبزیجات خشک، سبزیجات کنسرو شده، میوه فرآوری شده، سس های حاوی سبزیجات.
  • غلات و محصولات پخته شده.
  • برنج، پودینگ، نان، برنج پیش ساخته.
  • نوشیدنی ها.
  • نوشابه های الکلی، سرو، نوشیدنی های طعم دار با آب.
  • سس.
  • خردل، سرکه، شیرین کننده ها، کره، کره گردو.
  • غذاهای لبنی.
  • ماست، شیر، پنیر، گوشت فرآوری شده و مرغ.

اگر یک ماده ارگانیک می خواهید که ازترکیب اکسیژن و هیدروژن به دست آمده باشد، گلیسیرین بهترین ماده است.

از گلیسیرین در صنعت داروسازی، غذایی و صنایع کاغذ و چاپ نیز استفاده می شود. گلیسرین علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی، ویژگی درمان کنندگی هم داشته و در درمام بسیاری از مشکلات پوستی، موثر است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>