اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

خواص فیزیکی شیمیایی زانتان گام:

شیمی35

  • رنگ پودری فایل به سفید.
  • استفاده به صورت محلول.
  • بسیار ویسکوز.
  • محلول این ترکیب شیمیایی، سیالی غیر نیوتونی و از نوع سیال شبه پلاستیک.
  • ویسکوزیته یا لزجت سیالات نیوتونی مانند آب به دما.
  • سرعت بالا در انحلال درآب و همچنین انحلال در آب سرد.

روش تولید:
صمغ زانتان گام با تخمیر طبیعی ذرت، سویا، گندم یا کلم تولید می شود. باکتری ها قندهای موجود در این سبزیجات را هضم کرده و یک پلیمر قند پیچیده تولید می کنند. الکل به آن اضافه می شود تا از محلول خارج شود. سپس صمغ زانتان خشک شده و به پودری تبدیل می شود که در مواد غذایی و سایر محصولات قابل استفاده است.

کاربردهای زانتان گام:

محصولاتی خوراکی که بااستفاده از زانتان گام ساخته می شود:

  • بستنی.
  • سس سالاد.
  • پودینگ ها.
  • ماکارونی.
  • نوشیدنی های فرآوری شده.
  • مخلوط های نوشیدنی خشک.
  • سس گوجه فرنگی و سس های دیگر.
  • غذاهای منجمد مانند سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای تازه.
  • سس مایونز.
  • سس گوجه.
  • خردل.
  • سالسا.
  • شربت و سایر مواد افزودنی.
  • جایگزین های گوشت و پنیر گیاهی / گیاهی.
  • شیر نارگیل.
  • آب گوشت آماده شده.
  • سوپ کنسرو شده و بسته بندی شده.
  • صمغ.
  • ماست.
  • پنیر دلمه.
  • نان های بدون گلوتن و سایر کالاهای پخته شده.
  • چیپس ذرت.
  • فرآورده های گوشتی فرآوری شده.
  • آب نبات.

محصولات غیر خوراکی که با زانتان گام ساخته شده است:

  • خمیر دندان.
  • شامپو.
  • نرم کننده.
  • لوازم آرایشی.
  • رژ لب و مرهم لب.
  • کرم پوست.
  • مواد غذایی حیوان خانگی.
  • مکمل های بدون نسخه.
  • داروهای تجویز شده.
  • رنگ پایه آب.
  • مصالح و مواد ساختمانی.
  • چسب.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>