از آنجا که اقتصاد این کشور حاشیه خلیج فارس تک محصولی بوده، بنابراین بسیاری از نیازهای خود از جمله محصولات و مواد خوراکی را از طریق واردات تامین می کند.
آمارها نشان می دهد که دو کشور چین و آمریکا از شرکاء اصلی کویت در بحث واردات محسوب می شوند. در میان کشورهای همسایه کویت نیز دو کشور عربستان و امارات متحده عربی بخش قابل توجهی کالا به کویت صادر می کنند.
این در حالی است که جای خالی کالاهای ایرانی در کویت کاملا احساس می شود.
واردات کویت از کشورهای مختلف
داده های سازمان تجارت جهانی (WTO) در سال 2018 نشان می دهد که ایران سهم چندانی از واردات کویت ندارد. براساس همین داده ها، در میان کالاهای وارداتی کویت نام برخی از کالاها بیشتر به چشم می خورد که نشان دهنده نیازهای وارداتی کویت است. در ادامه به اصلی ترین گروه های وارداتی این کشور اشاره خواهیم کرد.
مهم ترین اقلام وارداتی کویت چه محصولاتی هستند؟
کویت در بسیاری از زمینه ها کالا وارد می کند. اگرچه ممکن در طول سال های مختلف این لیست دچار تغییرات اندکی شود. اما غالبا به صورت میانگین برخی از محصولات جزء نیازهای وارداتی همیشگی کویت محسوب می شوند.
مهم ترین کالاهای وارداتی کویت
تجار ایرانی می توانند بسیاری از نیازهای وارداتی کشور کویت را تامین کنند. از دیگر نیازهای وارداتی کویت می توان به محصولات پلاستیکی، تجهیزات پزشکی، مصالح ساختمانی و بسیاری محصولات دیگر اشاره کرد. هر چند که معمولا هر کشوری برخی کالاهای خاص را به کویت صادر می کنند.
به عنوان مثال، آمریکا نقش زیادی در تامین مواد غذایی و خوراکی به کویت دارد. در حالی که سایر کشورها ممکن است بیشتر بر روی صادرات محصولات دیگر به این کشور حاشیه خلیج فارس تمرکز کنند.