اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اقتصاد کویت
اقتصاد این کشور بیشتر مبتنی بر نفت و سوخت های فسیلی است. هر چند نمی توان سهم بخش گردشگری در اقتصاد کویت را نادیده گرفت. از قدیم الایام تاکنون کویت مقصد بسیاری از گردشگران ایرانی و سایر کشورها بوده است.

این روند تاکنون با شیب تقریبا مثبتی ادامه داشته است. کشاورزی کویت سهم بسیار ناچیزی از اقتصاد آن دارد. به گونه ای که کشاورزی در بسیاری از مواقع سهمی کمتر از یک درصد از تولید ناخالص داخلی آن دارد.

این مساله باعث شده تا این کشور حاشیه خلیج فارس یکی از واردکنندگان اصلی مواد غذایی خصوصا از آمریکا باشد. ثبات و آرامش ویژگی و مشخصه بارز اقتصاد کویت به شمار می رود.

این ثبات باعث شده تا بسیاری از فعالان اقتصادی سراسر جهان، کویت را به عنوان مرکز اصلی فعالیت خود انتخاب کنند. جدول زیر اطلاعات مناسبی را براساس داده های سازمان های بین المللی از وضعیت اقتصاد کویت ارائه می دهد.

                 وضعیت اقتصادی                    

                             توضیحات                     

تولید ناخالص داخلی  141 میلیارد دلار
نرخ تورم  1.5 درصد
نرخ بیکاری  2 درصد
سهم بخش خدمات، صنعت و کشاورزی از GDP  به ترتیب برابر با 48.3، 51.2 و کمتر از یک درصد
مهم ترین محصولات کشاورزی شیلات
مهم ترین محصولات معدنی  سیمان
مهم ترین محصولات صنعتی  کشتی سازی، سیمان و مصالح ساختمانی

 
اطلاعات فوق نشان می دهد که اقتصاد کویت از وضعیت بسیار مناسبی برخوردار بوده و فعالان اقتصادی می توانند با خیال راحت به مراوده تجاری با این کشور مشغول باشند.

این اطلاعات همچنین کمک می کند تا دورنمای مناسبی از وضعیت اقتصاد این کشور حاشیه خلیج فارس داشته باشیم.

تجارت کویت با جهان و ایران چگونه است؟
کویت حجم صادرات غیرنفتی چندان بالایی ندارد. بیشتر صادرات این کشور بر محور صادرات نفت و سوخت های فسیلی است. بیشتر کالاهای صادراتی کویت به کشورهایی همچون هند، امارات متحده عربی، عراق، پاکستان، عمان و چین صورت می گیرد.

برابر با آخرین داده های جهانی، کشور کویت در سال 2018 به میزان 66 میلیارد دلار کالا به کشورهای مختلف جهان صادر کرده که نسبت به سال قبل از آن جهشی در حدود 20 درصد داشته است.

در این سال قریب به 92 درصد از کالاهای صادراتی کویت را نفت و سوخت های فسیلی تشکیل داده است. مواد شیمیایی آلی، انواع کود، پلاستیک، محصولات معدنی، آلومینیوم و سنگ های قیمتی هر کدام با درصد اندکی در رتبه های بعدی قرار دارند.

این آمار و ارقام نشان می دهد که نفت و سوخت های فسیلی شاکله اصلی اقتصاد کویت را تشکیل داده و این کشور به واردات بسیاری از کالاها نیاز دارد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
هادی طاوسی:
تولید شلنگ طاووس پلاست تولید کننده انواع شلنگ های ابیاری صنعتی کشاورزی و....
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.

نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>