در مرحله پیشین تا حد قابل توجهی شما تصمیم گرفتید که چه محصولی را به کدام کشور صادر خواهید کرد. در اینجا شما کم کم باید دست به کار شده و به صورت عملی ببینید که وضعیت تقاضای محصول صادراتی شما در آن کشور به چه صورت است.
سپس حتی می توانید دست به پیدا کردن مشتری و گرفتن سفارش بزنید. در اینجا هم قرار است اینترنت به کمک شما بیاید. سایت های بازاریابی اینترنتی در کنار برخی روش های دیگر، از جمله راهکارهای اینترنتی در خصوص بازاریابی صادراتی است.
این سایت ها که اصطلاحا به سایت های B2B نیز معروف بوده، بسترهایی هستند که شرکت های مختلف جهان می توانند در آنها نسبت به معرفی کالا و خدمات خود و ارتباط گرفتن با سایر شرکت های خارجی دیگر اقدام کنند.
توجه کنید که در اینجا تمام مخاطبان شما نیز شرکت ها و کسب وکارهای دیگر هستند نه افراد حقیقی. معمولا برای صادرکنندگان داشتن لیستی از این سایت های خارجی و ثبت نام در آنها بسیار مهم است.
ما در زیر لیستی از سایت های بازاریابی بین الملل معروف را ذکر کرده ایم. بد نیست به آنها نگاهی بیاندازید.
alibaba.com
tradezone.com
zawya.com
ttnet.net
toocle.com
tpage.com
go4worldbusiness.com
hktdc.com
ec21.com
ameinfo.com
exportbureau.com
b2bfreezone.com
tradekey.com
etradeasia.com
worldbid.com
globalsources.com
علاوه بر سایت های فوق ممکن است برخی سایت های بازاریابی بین الملل دیگر نیز وجود داشته باشند. اما این موارد جزء بهترین گزینه ها محسوب می شوند.
شما در این سایت ها می توانید ثبت نام کرده، محصولات و خدمات مختلف خود را معرفی کرده، با خدمات و محصولاتی که دیگران ارائه می دهند آشنا شده و از همه مهم تر با دیگران ارتباط برقرار کرده و برای محصولات خود بازاریابی صارداتی کنید.
اما بد نیست بدانید که برای بازاریابی صادراتی محصولات خود روش های دیگری نیز وجود دارد. از جمله این روش های می توان به برقراری تماس و ارتباط با شرکت های خارجی از طریق یلوپیج ها اشاره کرد. اما یلوپیج (yellow page) چیست؟
یلوپیج یا همان yellow page یک بانک اطلاعات تماس بزرگ از مشاغل، کسب وکارها و شرکت های مختلف یک کشور است. معمولا هر کشوری چنین بانک های اطلاعاتی دارد.
مثلا در ایران برخی بانک های اطلاعاتی مانند «کتاب اول» وجود دارد که شما می توانید از طریق آن اطلاعات بسیاری از شرکت ها و مشاغل را به دست آورده و ارتباط بگیرید.
برای آنکه بتوانید به yellow page سایر کشورهای دسترسی داشته باشید، کافی است که در اینترنت نام کشور مورد نظر خود را در کنار همین عبارت yellow page ثایپ کنید.
در برخی موارد ممکن است که حتی برخی از شهرهای مهم تجاری مانند دبی نیز یلوپیج خاص خود را داشته باشند. در نهایت بد نیست اضافه کنیم که دنیای بازاریابی اینترنتی بسیار گسترده بوده و روش های مختلف دیگری علاوه بر دو روش فوق، جهت پیدا کردن مشتری خارجی برای صادرات وجود دارد.
به عنوان مثال، راه اندازی وبسایت و تبلیغات اینترنتی در سایر کشورها از جمله روش های دیگر برای انجام این کار هستند.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام محصول چی هست و به کجا می خواین ارسال کنید؟
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام خودتون تولید کننده هستین؟