خواص استفاده از فیلتر قلیایی:
چرا باید از آب قلیایی استفاده کنیم؟
آب قلیایی که افراد به نام آب آلکالین هم میشناسند. قلیایی بودن از مهم ترین فاکتورهای کیفیت آب آشامیدنی است. تهیه این آب توسط یونیزاسیون ( جداکردن عناصر مفید) انجام می گیرد.
آب قلیایی در شرایطی مهیا می شود که عناصر و ذرات مضر در آب حذف و ذراتی مانند منیزیم و کلسیم در آب حفظ می شوند و خاصیت اسیدی بودن از بین می رود. برای آب قلیایی نیاز به دستگاه یونیزاسیون داریم و روش الکترولیز ( توسط الکترود ها) یا فیلتراسیون آب در دستگاه های تصفیه آب.
مهم ترین بیماری ها و اختلالات بدن نتیجه استفاده از آب شرب ( آب شهری بدون تصفیه خانگی) است. آب قلیایی از بین برنده حالت اسیدوز در بدن است. تهوع، سر درد، اسهال و … همگی از علل استفاده از آب معمولی است که با مصرف آب قلیایی تا حد بسیاری رفع می شوند.
آب یونیزه با فیلتر قلیایی و سلامت ما:
در طول روز و رژیم تغذیه ای که داریم ممکن است بعضی از مواد و املاح به مقدار کمتری به بدن ما برسد که کمبود هریک از این املاح خود باعث اختلالاتی می گردد. املاح موجود در آب قلیایی مانند منیزیم، سدیم، آهن، کلسیم، زینک، منگنز و … از عناصر مهم برای بدن هستند و وجود آنها هرچند کم لازم است.
آب قلیایی حاوی تمام این عناصر است و بهبود دهنده سلامت جسم شما در نتیجه بهتر است آبی را که جهت نوشیدن و پخت و پز مصرف می نماییم آبی قلیایی باشد.
تفاوت طعم آب با فیلتر قلیایی:
بسته به منطقه جغرافیایی، تصفیه خانه ها و محله زندگی شما طعم آب شرب شما متفاوت است. دستگاه تصفیه آب خانگی با فیلتر قلیایی، آب یونیزه شده برای شما تهیه می بیند که طعمی لطیف و لذت بخش دارد. آب ورودی به دستگاه بعد از فیلتراسیون طعم کلرید آن از بین رفته و الکترولیز ( عبور از فیلتر قلیایی) می شود و در نتیجه آن آب قلیایی با طعمی بی نظیر خواهید داشت.
آب قلیایی موجب مرطوب نگه داشتن غذا و طعم عالی آن می شود به یاد داشته باشید آب قلیایی تأثیر بالایی در پخت و پز و طعم غذاها دارد.