روش کار فیلترهای قلیایی:
با توجه به اینکه در دستگاه های اسمز معکوس تمامی آلاینده ها و یون های آب حذف می گردد می توان به آب خاصیت قلیایی بعد از فیلتراسیون کامل اضافه نمود. در داخل فیلترهای قلیایی از سنگهای معدنی که دارای یون های کلسیم، منیزیم یا زئولیت و…. می باشد استفاده میگردد که این خود نیاز به دقت بالا در انتخاب نوع سنگ و آزمایشات دقیق متعددی دارد.
اگر از ساختار دستگاه تصفیه آب اطلاع داشته باشید، می دانید که فیلتر قلیایی در هفت یا ششمین مرحله قرار گرفته است. آب در پروسه تصفیه از این مرحله عبور کرده و فیلتر قلیایی املاح و عناصر مورد نیاز را به آن می افزاید و در نهایت آب قلیایی تولید می کند. نام این فیلتر دستگاه تصفیه آب، فیلتر ORP یا فیلتر قلیایی یا Alkaline filter می خوانند.
آب قلیایی دارای خواص بسیاری است که در اینجا تعدادی از آن را ذکر کردیم آب اسیدی برای بدن زیان بخش و استفاده آن در طول مدت صدمات جبران ناپذیری دارد. استفاده از فیلتر قلیایی برای زمانیکه آب ورودی یا آبی که در دستگاه تصفیه شده دارای ph پایینی باشد قلیایی بودن آن را تنظیم می کند تا سلامت شما به خطر نیفتد. عمر مفید فیلترهای قلیایی 12 ماه است که این فیلترها سبب قلیایی شدن آب تصفیه شده می گردند.
دقت داشته باشید برای تهیه فیلترها به خصوص فیلتر قلیایی بهترین نوع آن را استفاده کنید زیرا فیلترهای قلیایی ارزان هم بی کیفیت هستند و برای سلامتی بسیار مضر مهم ترین هدف استفاده از فیلتر قلیایی درمان اسیدوز بدن می باشد. از کارکردهای این فیلتر بالابردن مقدار کلسیم و منیزیم و PH آب است که این موجب خوش طعم شدن آب آشامیدنی می شود.
استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی و استفاده از آب قلیایی برای هر فرد یک نیاز مهم است.
تأثیرات قلیایی نبودن آب مصرفی: