انواع شیر برقی تصفیه آب خانگی:
شیر های برقی تصفیه آب معمولا به دو نوع کلی از نظر عملکرد تقسیم میشوند. همانطور که بالاتر از آنها نام برده شد، این شیر ها شامل شیر برقی NO و NC میشود.
شیر برقی Normally close:
این شیر برقی ها در هنگامی که برق به آنها نمیرسد بسته هستند و هنگامی که جریان برق به آنها وارد میشود، به سرعت باز میشوند.
شیر برق Normally open:
این مدل از شیر برقی تصفیه آب به طور معمول در حالت باز است. هنگامی که جریان برق به آن میرسد، به حالت بسته در میاید.
در ابتدا بررسی کنید که منبع ولتاژ که همان آداپتور شما باشد، با ولتاژ مجاز سیم پیچ شیر برقی مطابقت داشته باشد. ولتاژ شیر برقی معمولا روی برچسب نصب شده بر روی بدنه آن مشخص است.
در صورتی که پس از نصب نشتی و چکه ای از شیر برقی دیدید، محل رزوه های آن را با نوار تفلون چفت کنید.
در صورتی که در هنگام نصب سیم ها را جا به جا نصب کردید، در عملکرد دستگاه تأثیری نخواهد گذاشت.
اطمینان حاصل کنید که فشار آبی که قرار است از شیر برقی عبور کند از حداکثر فشار مجاز شیر تجاوز نکند.
برخی از شیر های برقی نیز دارای فشار مینیموم یا حداقل فشار هستند که برای عملکرد بدون مشکل آنها باید فشار حداقلی نیز رعایت شود. فشار عبوری از شیر برقی معمولا با واحد بار اندازه گیری میشود.
از سازگاری متریال سازنده شیر برقی با آب اطمینان حاصل کنید تا از مشکلاتی همچون فرسودگی و ایجاد رسوب در شیر برقی جلوگیری شود.
به جهت جریان آب در هنگام نصب شیر برقی آب تصفیه کن دقت کنید. جهت جریان آب در شیر معمولا توسط فلش هایی روی بدنه شیر برقی دستگاه تصفیه، نمایش داده میشود.
همانطور که در این منبع به آن اشاره شده است، در حالت ایده آل، شیر برقی باید طوری نصب شود که لوله آرمیچر به سمت بالا باشد. این باید خطر ریزش هر گونه رسوب در محیط به داخل لوله و محدود کردن حرکت آرمیچر را کاهش دهد.
به دلیل اینکه آبی که وارد دستگاه تصفیه آب میشود، دارای رسوب است، بهتر است آب قبل از ورود به دستگاه آب تصفیه کن خانگی، توسط فیلتر الیافی مرحله یک تصفیه شود و مقداری از مواد آلاینده درشت آن از آب حذف شوند.