اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

خواص شیمیایی دکستروز:
دکستروز یا آلفا د گلوکوپیرانوز مو نو هیدرات یک مونو سا خارید ساده سنتزی است که به عنوان منبع انرژی استفاده می شود.

شیمی15

دکستروز شکر طبیعی با فرمول C6H12O6 HS است.دکستروز به طور عمده از گیاهان و جلبک ها در طی فتوسنتز آب و کربن مونو اکسید با استفاده از انرژی و نور خورشید تولید می شود.

دکستروز برای ساخت سلولز در دیواره سلولها به عنوان مهم ترین و فراوانترین کربوهیدرات استفاده می شود.

دکستروز به عنوان پلیمر در گیاهانی همچون نشاسته و در کبد حیوانات برای متابولیسم ذخیره می شود. دکستروز یک مونو ساخارید شامل شش اتم کربن و یک گروه آلدئید است و بنابراین یک آلدو هگزوز است. 

خواص شیمیایی:

  • فرمول شیمیایی:C6H12O6.
  • جرم مولکولی:180.156g/mol.
  • دانسیته:1.54g/cm3.
  • حللالیت در آب: 909g/l(در 25C).

منابع دکستروز:
دکستروز به مقدار زیادی در میو ه هایی از قبیل سیب ‚موز ‚هلو ‚توت فرنگی‚ پرتغال شیرین یافت می شود و در سبزیجاتی از قبیل هویج ‚سیب زمینی شیرین‚ فلفل قرمز ‚هویج و پیاز شیرین یافت می شود. دکستروز در ذرت شیرین هم یافت می شود.

تولید تجارتی:
دکستروز به طور صنعتی از نشاسته به وسیله هیدرولیز آنزیمی و با کمک گلوگز آمیلاز یا اسیدها تولید می شود. هیدرولیز آنزیمی به طور عمده با هیدرولیز اسیدی کاتالیزوری جایگزین می شود.نتیجه شربت گلوگز (که بر مبنای خشک 90درصد گلوگز دارد)با تولید سالیانه 20 میلیون تن است.این دلیل آن است که کشاورزان به طور عمومی آن را شکر نشاسته نامگذاری می کنند.

موارد استفاده تجارتی:
دکستروزبه طور عمده در تولید فروکتوز و غذاهای شامل گلوگز استفاده می شود.در غذاها به عنوان شیرین کننده ‚ افزایش دهنده حجم غذا و طعم دهنده غذا برای شیرینی دهان استفاده می شود.منابع مختلفی از گلوگز همچون آب انگور یا مالت برای تخمیر اتانول در طی فرایند تولید نوشیدنی های الکلی استفاده می شود.

اسیدهای آلی گوناگونی می توانند به طور بیو تکنولوژی از گلوگز تولید شوند.به عنوان مثال از تخمیر گلوگز در کنار مواد کمکی دیگر می توان به تولید استیک اسید ‚ اسید فوماریک و گلو کونیک اسید زسید.

اثرات در معرض قرارگیری:

  • چشم:ممکن است باعث خارش چشم شود.
  • پوست:ممکن است باعث خارش پوست شود.خطرات کمی برای در معرض قرار گیری از نوع صنعتی آن گزارش شده است.
  • بلعیدن:معمولا خطر خاصی متوجه شخص نمی شود. ممکن است باعث خارش دستگاه هاضمه شود.
  • تنفس:ممکن است باعث خارش کمی در دستکاه تنفسی شود.

کمکهای اولیه:
چشم:
در صورت آلودگی چشم ‚ پلک را بالا و پائین کنید. چشم را به طور مداوم با آب شستشو دهید اگر خارش ادامه پیدا کرد به پزشک مراجعه کنید.

پوست:
در صورت آلودگی پوست ‚ اگر خارش توسعه پیدا کرد و اجازه داد توصیه های پزشکی را به کار گیرید.

لباسها را قبل از استفاده مجدد بشوئید.پوست را با مقداری آب و صابون بشوئید.

بلعیدن:
در صورت بلع‚ توصیه های پزشکی را به کار گیرید. هرگز شخص را وادار به استفراغ نکنید. اگر شخص هوشیار است و حرکت دارد ‚ دهان اورا با 2تا 4فنجان شیر بشوئید اگر خارش ادامه پیدا کرد توصیه های پزشکی را به کار گیرید.

تنفس:
در صورت آلودگی ‚ شخص را از محل آلوده به هوای تازه منتقل کنید.اگر نفس نمی کشد به او تنفس مصنوعی بدهید اگر نفس کشیدن او مشکل است ‚ به او اکسیژن وصل کنید. اگر تنگی نفس ادامه پیدا کرد به پزشک مراجعه کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>