چربی حیوانی زمانی که هیدرولیز می شود، مخلوط اسیدهای چرب آزاد را تولید می کند. این اسیدها شامل اولئیک اسید به میزان 37% تا 43%؛ پالمیتیک اسید با 24% تا 32%؛ استئاریک اسید به میزان 20% تا 25% و … می باشد. در ادامه، این اسیدها در فرآیند نیتریل به آمین های چرب مبدل می شوند. این ترکیبات در حقیقت دارای خاصیت آمفی فیلی یا آبدوستی هستند.
یکی از مهم ترین عواملی که موارد کاربردی تالو آمین اتوکسیله را تعیین می کند، اندازه طول دم و درجه اگزوتیلاسیون برای مولکول چربی است. خواص متعدد این مولکول ها به واسطه این دو ویژگی در مولکول است.خرید و فروش تالو آمین اتوکسیله در بشکه های استاندارد فلزی انجام می شود. آنچه در مورد این ترکیب اهمیت دارد اینکه این محصول باید در دمای اتاق در محدوده 25 درجه سانتی گراد نگهداری و ذخیره سازی شود.
برای مشتریانی که ثبت سفارش انبوه برای خرید تالو آمین اتوکسیله را دارند لازم است از تاریخ استاندارد نگهداری محصول اطمینان حاصل کنند. اگر این ترکیب به طور غیراستاندارد انبار شده باشد، کیفیت محصول تغییر می یابد و در نتیجه، خواص آن نیز تغییر می کند.
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی تالو آمین اتوکسیله
اتوکسیلات آمین یا تالو آمین اتوکسیله، سورفاکتانتهای غیر یونی هستند که از واکنش آلکیل آمین با اتیلن اکسید تشکیل شده اند. این اتوکسیلات ها نقش مهمی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع مواد شیمیایی و همچنین در فرآوری صنایع نساجی ایفا می کنند. اتوکسیلات ها به عنوان ماده خیس کننده، حل کننده، عامل ضد خوردگی و در نقش یک ماده تنظیم کننده شرایط، عمل می کنند.