شیرین کننده مصنوعی و اثرات آن در سلامتی:
وزن:
بررسی های متعدد به این نتیجه رسیده اند که بین وزن بدن و استفاده از شیرین کننده های کم کالری ارتباطی وجود ندارد.
از آنجا که مطالعات دیداری نشان می دهد بین شیرین کنده مصنوعی با وزن بالای بدن ارتباطاتی وجود دارد، در حالی که آزمایشات کنترل شده تصادفی درعوض کاهش وزن علتی کمی را نشان می دهد. در بررسی های دیگر نتیجه گیری شد که استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی به جای قند باعث کاهش وزن بدن می شود.
اختلال متابولیک:
مطالعه ای در سال 2015 نشان داد که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه شیرین کننده های بدون کالری باعث اختلالات متابولیکی در انسان می شوند، وجود ندارد.
سرطان:
بررسی های انجام شده در سال های 2017 و 2015 هیچ مدرکی در مورد افزایش خطر سرطان در استفاده از شیرین کننده های مصنوعی نشان نداد.
الکل های قندی:
الکلهای قند یا پلی ال ها مواد شیرین کننده و حجیم کننده ای هستند که در تولید مواد غذایی و نوشیدنی استفاده می شوند. به عنوان یک جایگزین شکر، آنها کالری کمتری (حدود نیم تا یک سوم کالری کمتر) از قند تأمین می کنند، به آرامی به گلوکز تبدیل می شوند و قند خون را افزایش نمی دهند.