اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

عوامل خطرآفرینی مانند سرعت بالا، شانه‌های خاکی و حیوانات اهلی یا وحشی باعث می‌شوند رانندگان کم تجربه کنترل وسیله نقلیه را از دست بدهند. این خطرات پنهان که در مطلب به آن‌ها اشاره خواهد شد می‌توانند در همه اوقات شبانه روز راننده، سرنشینان و بار خودروهای سبک و سنگین را تهدید کنند.

  • شانه خاکی جاده
    برای جلوگیری از تصادف، رانندگان باید از شرایط جاده اطلاع کافی داشته باشند و منطبق با آن رانندگی کنند. در برخی جاده‌های خارج شهر، جاده‌ها خاکی هستند و یا شانه‌هایی از خاک نرم دارند. اجازه ندهید چرخ‌های وسیله نقلیه روی آن برود. در چنین جاده‌هایی، نخستین چیزی که باید به آن توجه کنید کم کردن سرعت است. بهتر است سرعت‌تان از 80 کیلومتر بر ساعت بیشتر نباشد. رانندگان کم تجربه نیز بهتر هنگام شب از رانندگی بر روی جاده‌های خیس خودداری کنند

خطر لغزش

  • بارش باران پس از یک دوره بدون بارندگی
    باران زیاد هم خطرناک به نظر نمی‌رسد ولی وقتی پس از یک دوره طولانی بدون باران ببارد، می‌توان یک خطر پنهان به شمار بیاید. در طول دوره‌ای که خشک و بدون باران است؛ گرد و خاک، روغن و سایر مواد آلاینده سطح جاده را می‌پوشانند و آفتاب سوزان نیز باعث می‌شود محکم به سطح جاده بچسبند. وقتی سرانجام پس از مدتی باران می‌بارد، این مواد یک لایه لزج و لغزنده تشکیل داده و برای وسایل نقلیه مشکلاتی ایجاد می‌کنند، گاهی اوقات نیز تعادل از بین می‌رود و انگار دارید روی یخ رانندگی می‌کنید. این لایه لزج و لغزنده قابل رویت نیست و اگر با سرعت زیاد روی آن رانندگی کنید، ممکن است کامیون یا خودروی شما بلغزد و هیچ گونه اصطکاکی بین چرخ ها و سطح جاده وجود نداشته باشد. بهتر است همیشه متوجه این موضوع باشید و سرعت خودتان را متناسب با وضعیت جاده انتخاب کنید. نکته دیگری که بسیار اهمیت دارد این است که وضعیت تایرها را مرتب چک کنید. داشتن آج و فشار باد مناسب باعث می‌شود تایرها عمل کرد بهتری داشته باشند و ایمنی خودرو یا کامیون را بالا ببرند.
  • حیوانات اهلی و وحشی
    ممکن است شب هنگام، با سرعت بالای 100 کیلومتر در حال رانندگی در یکی از جاده‌های خارج شهر باشید و بدون هیچ اخطاری، یک حیوان اهلی یا وحشی جلو شما ظاهر شود، در چنین شرایطی هیچ راهی برایتان باقی نمی‌ماند جز این که محکم روی ترمز بکوبید. بهتر است در جاده‌های برون شهری و به ویژه در هنگام شب از خطر برخورد به حیوانات آگاه باشید. در چنین شرایطی بهتر است آهسته تر از حد معمول برانید و اگر خودرویی از روبرو نمی‌آید، حتماً از نور بالا استفاده کنید. اگر حیوانی در جاده دیدید؛ بهترین کار این است، ترمز بگیرید، بوق بزنید و همزمان چراغ‌های خودرو را روشن و خاموش کنید.

5 عامل خطرآفرین در جاده و چگونگی مقابله با آن‌ها

  • آبگرفتگی
    اگر جاده‌ای احتمال آبگرفتگی دارد، بهتر است تا حد امکان از آن مسیر عبور نکنید. بسیاری از رانندگان به هشدارهای هواشناسی بی توجهی می‌کنند و در بسیاری از مواقع در وسط آب داخل خودروهای‌شان حبس می‌شوند. چنین شرایطی بسیار خطرناک است و به عملیات امداد و نجات فوری نیاز دارد. به ویژه هنگامی که از شهرهای ساحلی عبور می‌کنید، از چنین مسیرهایی دوری کنید و چنانچه با آبگرفتگی در یک قسمت از جاده برخورد کردید، به هیچ عنوان سعی نکنید از داخل آب رد شوید. وقتی سطح آب بالا می‌آید، ممکن است خطرات دیگری نیز به وجود بیایند. ممکن است زیر آب چاله‌ها و یا سطوح شکننده‌ای به وجود بیایند و برای شما دردسر ساز باشند.
  • خستگی راننده
    پژوهش‌ها نشان می‌دهند رانندگانی که 17 ساعت متوالی بیدار بوده‌اند، به اندازه کسی که درصد بالایی از الکل در خونش وجود دارد در معرض خطر قرار دارند. خستگی رانندگان قابل پیش‌گیری است ولی همچنان حتی برای رانندگان با تجربه نیز یک معضل به شمار می‌آید. گاهی اوقات برای حمل‌بار یا مسافر از مبدا تا مقصد، مجبورید مسافتی طولانی را رانندگی کنید و با جاده‌های طولانی دست و پنجه نرم کنید. بهتر است از قبل سفرتان را برنامه‌ریزی کنید ببینید لازم است در هر روز چقدر رانندگی کنید. اگر احساس خواب آلودگی کردید، چشم‌هایتان سرخ شد، سردرد گرفتید و خمیازه کشیدید، همه و همه نشانه‌هایی از بروز خستگی هستند. در چنین شرایطی بهتر است توقف کرده و استراحت کنید. این کار را هر چند ساعت یکبار تکرار نمایید. به اندازه کافی آب بنوشید و در توقفگاه‌ها به پیاده‌روی بپردازید.

5 عامل خطرآفرین در جاده و چگونگی مقابله با آن‌ها

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>