کاربرد اوره در کشاورزی:
بیش از 90٪ تولید جهانی اوره برای استفاده به عنوان کود آزاد کننده نیتروژن، در نظر گرفته شده است. اوره بیشترین میزان نیتروژن را در بین تمام کودهای ازت جامد در مصرف معمول دارد.
شایع ترین ناخالصی اوره مصنوعی بیورت است که رشد گیاه را مختل می کند. اوره در خاک تجزیه می شود و آمونیوم می دهد.
آمونیوم توسط گیاه جذب می شود. در بعضی از خاک ها، آمونیوم توسط باکتری ها اکسید می شود و به آن نیترات می دهد، که یک ماده مغذی گیاهی نیز است. از بین رفتن ترکیبات نیتروژن دار به جو و رواناب هدر رفته و زیست محیطی نیز آسیب می رساند.
به همین دلیل اوره گاهی برای افزایش کارایی استفاده از کشاورزی، پیش تصفیه یا اصلاح می شود. یکی از این تکنولوژی ها کودهای آزاد شده با کنترل است که حاوی اوره کپسول شده در یک درزبند بی اثر است. یکی دیگر از فن آوری ها، تبدیل اوره به مشتقات مانند فرمالدئید است که با سرعت مطابق با تغذیه گیاهان به آمونیاک تجزیه می شود.
بهترین راه استفاده اوره در محصولات کشاورزی، مخلوط کردن آن با آب است. به دلیل اینکه اوره به راحتی در آب حل می شود. بنابراین با آبیاری یکدست توسط دستگاه های آبیاری مکانیزه، می توان به مقدار مورد نیاز به گیاه تغذیه رساند.
به دلیل بالا بودن مقدار نیتروژن اوره، به راحتی به خاک تبدیل می شود. بنابراین به طور گسترده برای تهیه کودها استفاده می شود.
طریق مصرف اوره کشاورزی به گونه ای است که یا آن را در خاک فرومی کنند و یا روی شاخ و برگ ها می ریزند. لازم است بدانید که نیتروژن اوره غیر پروتئینی است، اما می توان از آن در غذای حیوانات نشخوارکننده مانند گوسفند و گاو استفاده کرد.
از کود اوره نیز می توان در محصولات زراعی، غلات، گندم یا سایر دانه های کوچک استفاده کرد. بنابراین باید در فصول سرد انجام شود، زیرا در اثر حرارت و گرما، اوره، آمونیاک را از بین می برد و اگر در تابستان این کار را انجام شود، باید زمانی رخ دهد که احتمال بارندگی زیاد است.