کاربرد گلوکونات سدیم در صنایع غذایی:
این محصول به صورت طبیعی حدود 1% در موادی مثل عسل نیز وجود دارد و از این جهت در مواد غذایی به کار می رود.
به منظور جلوگیری از تلخ شدن مواد مصرفی در صنایع غذایی از سدیم گلوکونات استفاده می کنند. این ترکیب یک مکمل غذایی مجاز است.
در اروپا این ماده شیمیایی را به عنوان E576 می شناسند که قابلیت اضافه شدن به هر نوع ماده غذایی را دارد. همچنین از این محصول در صنایع پزشکی به عنوان تنظیم کننده تعادل اسیدی بدن استفاده می کنند، تا اعصاب نقش طبیعی خود را در بدن انجام دهند.
از دیگر کاربردهای سدیم گلوکونات به تنظیم pH مواد غذایی و بهبود طعم غذا نیز اشاره می شود. لازم است بدانید که گلوکونات سدیم به عنوان تثبیت کننده، طعم دهنده و جداساز در انواع لبنیات، سبزیجات، گیاهان، ترشیجات، مرغ، ماهی، گوشت و غلات مصرف می شود. گلوکونات سدیم جزو افزودنی های ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﻛی می باشد.
کاربرد گلوکونات سدیم: