تجزیه و تولید گلوکونات سدیم:
تولید گلوکونات سدیم به شرح زیر است:
با استفاده از محلول گلوکز یا مایع مادری برای تولید گلوکز بلوری به عنوان ماده اولیه، همچنین استفاده از کربن فعال به عنوان کاتالیزور و استفاده از اوزون برای اکسیداسیون در یک گاز راکتور سه فاز جامد-مایع، تولید گلوکونات سدیم را امکانپذیر می سازد.
در مقایسه با کاتالیزورهای فلزی نجیب سنتی، کاتالیزور مورد استفاده در این روش هزینه را بسیار کاهش می دهد و ممکن است غیرفعال نشود.
واکنش اکسیداسیون اوزون دارای سرعت بالا و کارایی بالایی است. کاتالیزور عاری از هر گونه آلودگی است، بنابراین مایع مادر برای تولید گلوکز بلوری می تواند به عنوان ماده اولیه برای تولید گلوکونات سدیم استفاده شود.
لازم است بدانید که کیفیت محصول بالا است و از نظر اقتصادی، مقرون به صرفه می باشد. همچنین بهره وری بهبود می یابد و روند تولید عاری از تخلیه زباله است.
تجزیه گلوکونات سدیم:
گلوکونات سدیم، ماده ای زیست تخریب پذیر است. این ماده حداکثر در دو روز، حدود 98% تجزیه می شود و مشکلات زیست محیطی ایجاد نمی کند. گلوکونات سدیم در پساب ها نیز مشکلاتی به وجود نمی آورد.
از مهم ترین ویژگی های محلول گلوکونات سدیم غیر خورنده بودن، غیر سمی بودن و همچنین تجزیه پذیری سریع آن می باشد. لازم است بدانید که این ماده به صورت طبیعی تجزیه می گردد.
انواع سدیم گلوکونات:
گلوکونات سدیم از نظر شیمیایی به دو صورت جامد و مایع وجود دارد که فرم جامد آن در دو نوع پودر یا گرانول به بازار عرضه می گردد.