روش های کروی سازی سدیم آلژینات:
دو روش اصلی برای ایجاد کروی سازی وجود دارد که بر اساس مقدار کلسیم موجود در محصول که در حباب ژل محصور می شود متفاوت می باشد.
برای موادی که فاقد کلسیم است، یک مایع طعم دار با سدیم آلژینات مخلوط می گردد و قطرهای این مخلوط در محلول دمای اتاق ساخته شده از آب و لاکتات کلسیم یا گلوکونات کلسیم ریخته می شوند. هر دو نسبت به سایر اشکال کلسیم تلخ تر هستند.
کروی سازی معکوس، روشی برای استفاده با موادی می باشد که سرشار از کلسیم هستند، در این حالت کلسیم اضافی (در صورت لزوم) درون یک مایع طعم دار ترکیب می گردد و در حالی که سدیم آلژینات در آب مخلوط می شود. هر دو روش نتیجه مشابهی را عرضه می کند. حوزه ای از مایع که توسط یک غشای ژل نازک نگه داشته می شود، از لحاظ بافتی مشابه خاویار است.
کاربرد آلژینات سدیم:
نکته: از آنجا که هیدروژل سدیم آلژینات در دما و pH پایین ایجاد می شود از این رو برای استفاده مولکول هایی مانند پروتئین ونوکلوئیک اسید و حتی سلول های زنده مناسب است.