اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

فیکسه کننده:
این ترکیب پلیمری بدون فرمالدهید بوده که به جهت فیکس کردن رنگ های راکتیو و مستقیم استفاده می شود.

شیمی9

درفرآیند رنگرزی، پارچه روی سطح ماده رنگی نامشخص دارد و اگر به کالای نهایی تبدیل شود، باعث مرطوب شدن رنگ در هنگام مرطوب بودن یا در حین شستشو می شود.

عامل ثابت کننده باید روی پارچه رنگ شده، اعمال شود تا ماده رنگی ثابت نشده، روی پارچه ثابت شود. این فرآیند باعث بهبود ثبات رنگ مرطوب و کیفیت پارچه می شود. که در نساجی به آن فیکسه کننده می گویند.

در واقع فیکسه کنندگی فرآیندی است که طی آن ماده رنگی توسط پیوند یونی بین ماده رنگ کننده و ماده ثابت کننده، حل می شود.عامل ثابت کننده باعث ایجاد فیلم روی پارچه می شود.

فیکسه کننده در پارچه پنبه ای:
رنگ های واکنشی متداول ترین رنگ هایی هستند که در رنگ آمیزی پنبه استفاده می شود. این روش رنگرزی متناوب است که بیشتر در پارچه های پنبه ای استفاده می شود. در رنگ واکنشی، ما هنوز هم از رنگ های فعال گروه اتیلن وینیل سولفون با رنگ های سبز، آبی روشن، سبز تیره استفاده می کنیم. از رنگ گروه فعال دو برابر معمولاً استفاده می شود.

به منظور ایجاد یک رنگ ثابت، تولید مثل و دستورالعمل مختصر رنگ، تولیدات مختلف توصیه های زیادی برای تهیه پارچه هایی با رنگ روشن، خنثی و رنگی تیره دارند. تولید کنندگان می توانند 2 یا 3 دستورالعمل رنگ مختلف از همان ساخت را برای رنگ آمیزی پارچه با رنگ متفاوت انتخاب کنند. این رنگ لازم نیست که فقط یک رنگ باشد، بلکه یک رنگ ترکیبی مخصوص است تا پارچه هایی با قابلیت جذب آسان را ایجاد کند.

در حال حاضر، به دلیل کمبود آب، روند افزایش شستشوی آب غیرقابل انجام است. و این فرآیند همچنین مقدار آب آلوده را افزایش می دهد. به منظور دستیابی به ثبات مرطوب و کاهش همزمان استفاده از آب، پس از جوشاندن یک یا دو صابون با درجه حرارت بالا، از یک ماده ثابت کننده رنگ برای محکم کردن رنگ هیدرولیز که با آب شسته نمی شود، استفاده می کنیم. بنابراین در ارزیابی سرعت مرطوب تأثیر نخواهد گذاشت.

علاوه بر این، با استفاده از ماده ثابت کننده کاتیونی رنگ، ما می توانیم از رنگ آمیزی پارچه رنگ به دلیل رنگ هیدرولیز در یک فضای ذخیره سازی نامناسب جلوگیری کنیم.

عامل تثبیت کننده رنگ، نوعی محصول محافظ محیط زیست شناخته می شود. این ماده متعلق به محصول فرمالدئید نیست و دارای خواص شیمیایی مختلف با محصول فرمالدئید است. اما با تغییر دستور العمل مختلف ماده ثابت کننده رنگ، خاصیت آن بسیار متفاوت است. نقص اصلی عامل تثبیت کننده رنگ این است که باعث تغییر رنگ و براق شدن در هنگام استفاده از پارچه می شود.

برای تثبیت رنگ ها و سایر مواد شیمیایی در الیاف نساجی، به هر شکل تشکیل می شوند. این الیاف از طریق یک لوله کاملاً محدود واقع در بین الکترودها که به وسیله آن یک میدان انرژی فرکانس رادیویی در لوله ایجاد می شود، منتقل می شوند.

الیاف در لوله ها به اندازه کافی متراکم است تا اطمینان حاصل شود. هنگامی که توسط میدان انرژی گرم می شود، لوله و محتویات آن یک محفظه فشار تا حدودی خود آب بندی می کند، که به موجب آن سرعت واکنش رنگ یا ماده شیمیایی بر روی الیاف تسریع می شود. تجسم های مختلف دستگاه برای عملکرد چنین فرآیند تثبیت بر روی الیاف با اشکال و ترکیبات مختلف نیز نشان داده شده است.

ویژگی های فیکسه کننده:

  • این ماده باعث افزایش ثبات شستشویی پارچه های رنگ شده با رنگزای راکتیو می شود، و روی ثبات نوری رنگ تأثیر منفی ندارد.
  • با تغییرات دمایی امکان کدر شدن وجود دارد ولی در کیفیت نهایی هیچ تأثیری نخواهد داشت.
  • با مواد تکمیلی نانیونیک ون کاتیونیک سازگار بوده و قابل استفاده در یک حمام می باشد.
  • در هر دو سیستم رمق کشی و پد قابل مصرف می باشد.
  • با مواد واسطه ای که شامل سولفات است مشکلی ندارد. بدون کف است و تأثیر منفی روی زیر دست پارچه ایجاد نخواهد کرد.

دوز مصرف فیکسه کننده در سیستم رمق کشی:
پس از رنگرزی با رنگ مستقیم و راکتیو با درصد وزنی 1 الی 2%، مطابق با عمق رنگ در محدوده pH بین 4 الی 5 و در دمای 40 تا 30 درجه سانتیگراد انجام می شود. البته یک آبکشی کامل قبل از مصرف نیز پیشنهاد می شود.

شرایط نگهداری فیکسه کننده:
این ماده در بشکه های پلاستیکی پلمپ و در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید به مدت 6 ماه قابل نگهداری می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>