اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

خواص ضد عفونی کننده بر پایه پراستیک اسید:
این ضدعفونی کننده، در فرمولاسیون خود علاوه بر استیک اسید دارای پراکسید هیدروژن نیز می باشد، بنابراین نسبت به سایر ضد عفونی کننده های صنایع غذایی قوی تر است.

شیمی29

از جمله خواص آن به موارد زیر اشاره می شود:

  • قدرت و سرعت میکروب کشی بالا.
  • موثر بودن برای از بین بردن باکتری، قارچ و ویروس.
  • از بین بردن بیوفیلم.
  • کارکرد در محدوده وسیع دما و pH.

کاربرد های پر استیک اسید:

  • سایت های استفاده شامل مکان های کشاورزی.
  • موسسات غذایی.
  • امکانات پزشکی.
  • حمام های خانگی.
  • پراستیک اسید همچنین برای استفاده در کارخانه های فرآوری لبنیات و پنیر.
  • برای ضد عفونی لوازم پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پراستیک اسید می تواند به عنوان ضد عفونی کننده آب برج خنک کننده مورد استفاده قرار گیرد. جایی که از تشکیل بیوفیلم جلوگیری می کند و به طور موثری باکتری های لژیونلا را کنترل می کند.
  • در تجهیزات پردازش مواد غذایی و پاستوریزه کردن در کارخانه های نوشیدنی های گازدار، کارخانه های آبمیوه سازی و دلسترسازی، به کار می رود.
  • به منظور جلوگیری از تشکیل بیوفیلم در صنایع تفاله و به عنوان یک تصفیه کننده و ضد عفونی کننده آب استفاده می شود.
  • پراستیک اسید را به عنوان ضد میکروب برای استفاده در محیط داخلی و روی سطوح سخت در کارخانه ها به کار می برند.

اپوکسیداسیون:
اگرچه فعالیت اپوکسید ها کمتر از پراکسیدهای اسیدی است، اما پراستیک اسید در اشکال مختلف برای اپوکسیداسیون آلکن های مختلف استفاده می شود. کاربردهای مفید برای چربی های اشباع نشده، لاستیک های مصنوعی و طبیعی و برخی از محصولات طبیعی است. عوامل مختلفی بر میزان اسید آزاد یا اسید سولفوریک تأثیر می گذارد.

ضد عفونی اسید پراستیک چگونه کار می کند؟
اسید پراستیک به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده غشای سلولی خارجی میکروارگانیسم ها را اکسید می کند. مکانیسم اکسیداسیون از انتقال الکترون تشکیل شده است.

هنگامی که از اکسیدان قوی تری استفاده می شود، الکترون ها خیلی سریع تر به میکروارگانیسم منتقل می شوند و باعث می شوند که میکروارگانیسم به سرعت غیرفعال شود.

طریقه مصرف پر استیک اسید:
پراستیک اسید به طور عمده در صنایع غذایی به عنوان پاک کننده و ضد عفونی کننده استفاده می شود. از اوایل دهه 1950 میلادی، اسید استیک برای حذف باکتری ها و قارچ ها از میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. این ماده همچنین برای گندزدایی آب شستشوی بازیافتی مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار گرفت.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>