خواص ضد عفونی کننده بر پایه پراستیک اسید:
این ضدعفونی کننده، در فرمولاسیون خود علاوه بر استیک اسید دارای پراکسید هیدروژن نیز می باشد، بنابراین نسبت به سایر ضد عفونی کننده های صنایع غذایی قوی تر است.
از جمله خواص آن به موارد زیر اشاره می شود:
کاربرد های پر استیک اسید:
اپوکسیداسیون:
اگرچه فعالیت اپوکسید ها کمتر از پراکسیدهای اسیدی است، اما پراستیک اسید در اشکال مختلف برای اپوکسیداسیون آلکن های مختلف استفاده می شود. کاربردهای مفید برای چربی های اشباع نشده، لاستیک های مصنوعی و طبیعی و برخی از محصولات طبیعی است. عوامل مختلفی بر میزان اسید آزاد یا اسید سولفوریک تأثیر می گذارد.
ضد عفونی اسید پراستیک چگونه کار می کند؟
اسید پراستیک به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده غشای سلولی خارجی میکروارگانیسم ها را اکسید می کند. مکانیسم اکسیداسیون از انتقال الکترون تشکیل شده است.
هنگامی که از اکسیدان قوی تری استفاده می شود، الکترون ها خیلی سریع تر به میکروارگانیسم منتقل می شوند و باعث می شوند که میکروارگانیسم به سرعت غیرفعال شود.
طریقه مصرف پر استیک اسید:
پراستیک اسید به طور عمده در صنایع غذایی به عنوان پاک کننده و ضد عفونی کننده استفاده می شود. از اوایل دهه 1950 میلادی، اسید استیک برای حذف باکتری ها و قارچ ها از میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. این ماده همچنین برای گندزدایی آب شستشوی بازیافتی مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار گرفت.