اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

روش های آهارگیری:

شیمی36

به طور کلی برطرف کردن آهار نشاسته با یکی از چهار روش زیر ممکن است:

  • آهارگیری با اسید `Acid steeping of `Grey scouring.
  • آهارگیری با روش تخمیر Rot steeping.
  • آهارگیری با اکسید کننده ها Oxidising agents.
  • آهارگیری با آنزیم Treament whit ensymes.

از بین روش های بالا آهارگیری با آنزیم و اکسید کننده ها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

1- آهارگیری با اکسید کننده ها:
فرآیند آهارگیری با اکسید کننده ها به کمک مواد زیر انجام می شود:

  • پرسولفات سدیم یا آب اکسیژنه.
  • دی پرسولفات آمونیوم و اسید منوپرسولفات.
  • سدیم برومیت.

2- آهارگیری با آنزیم:
آنزیم ها از نظر شیمیایی پروتئین هایی با وزن مولکولی زیاد هستند که با کاتالیزورهای شیمیایی معمولی تفاوت دارند، زیرا در حرارت وpH محدودی عمل می کنند. نام گذاری آن ها بر اساس نام ماده ای که باید تجزیه شود، انجام می گردد.

3- آهارگیری با تخمیر:
ارزان و قدیمی ترین روش که در آن از هیچ ماده شیمیایی استفاده نمی شود. در این مدت پارچه به صورت 24 ساعت در آب با درجه حرارت 25 تا 40 قرار گرفته و باکتری های موجود در آب تکثیر شده و به تخریب نشاسته می پردازند.

4- روش استفاده از اسید:
اسید استفاده شده در این روش اسید کلریدریک و اسید سولفوریک بوده که باعث حل شدن سلولز علاوه بر نشاسته می باشد، که برای عدم انجام این اتفاق غلظت اسید، حرارت و مدت زمان باید کنترل شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>