اسید چرب سویا (Soybean fatty acid):
اسیدهای چرب سویا یک گیاه روغنی است که در اسیدهای چرب اشباع نشده، بسیار زیاد است. این اسید، با نسبت بالایی از اسید لینولئیک و به میزان کمتری اسید اولئیک مشخص می شود.
کاربرد اسید چرب سویا:
اسید چرب های سویا کاربردهای گسترده ای در صنعت شیمی و برای تولید انواع مواد شیمیایی صنعت آرایشی و بهداشتی دارند.
از جمله کاربردهای آن می توان به تولید آمین ها، بتائین ها، استرها، الکل های چرب، مواد تمیز کننده روی سطح و مواد شوینده، ساخت مواد آرایشی و مراقبت های شخصی، صابون های مایع و جامد به کار می روند.
ارزش غذایی دانه های سویا:
دانه های سویا عمدتا از پروتئین تشکیل شده اند اما حاوی مقادیر خوبی کربوهیدرات و چربی هستند.