اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

تولید اسید تارتاریک:
اسید تارتاریک یک اسید آلفا-هیدروکسی-کربوکسیلیک است، که از نظر خصوصیات اسیدی دیپروتیک و آلدریک است و از مشتقات دی هیدروکسیل اسید سوکسینیک می باشد.

شیمی47

ایزومر اسید تارتاریک اسید، به لحاظ صنعتی در بیشترین مقادیر تولید می شود. این ماده از گیاه گل سرخ، محصول جانبی جامد تخمیرها به دست می آید. محصولات جانبی سابق بیشتر متشکل از بیتارترات پتاسیم (KHC4H4O6) است. این نمک پتاسیم پس از واکنش با شیر آهک (Ca(OH)2) به تارتارات کلسیم (CaC4H4O6) تبدیل می شود:

KO2CCH(OH)CH(OH)CO2H + Ca(OH)2 → Ca(O2CCH(OH)CH(OH)CO2) + KOH + H2O

در عمل، با افزودن کلرید کلسیم، بازده بیشتری از تارتارات کلسیم به دست می آید. سپس تارتارات کلسیم با واکنش نمک با اسید سولفوریک آبی به اسید تارتاریک تبدیل می شود:

Ca(O2CCH(OH)CH(OH)CO2) + H2SO4 → HO2CCH(OH)CH(OH)CO2H + CaSO4

نام دیگر اسید تارتاریک:
اسید تارتاریک، اسید دی هیدروکسی بوتاندیوئیک نیز نامیده می شود. یک اسید دیکاربوکسیلیک، یکی از بیشترین توزیع اسیدهای گیاهی، با استفاده های غذایی و صنعت می باشد.

تاریخچه اسید تارتاریک:
فرآیند شیمیایی استخراج این اسید در سال 1769 توسط کارل ویلهلم شیل شیمی دان سوئدی توسعه یافته است.

اسید تارتاریک نقش مهمی در کشف دستکاری شیمیایی دارد. این خاصیت اسید تارتاریک اولین بار در سال 1832 مشاهده شد. لوئیس پاستور در سال 1847 با تحقیق در مورد اشکال بلورهای سدیم آمونیوم تارتارات که به نظر او کایرال بود، این تحقیقات را ادامه داد. با مرتب سازی دستی بلورهای با شکل های متفاوت، پاستور اولین کسی بود که نمونه خالص اسید لووتاراریک را تولید کرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>