تولید پلی آلومینیوم کلراید:
روش های متفاوتی برای سنتز پلی آلومینیم کلرید وجود دارد که شامل روش آلومینیوم فلزی، روش آلومینیوم هیدروکسید، روش تیتانیوم آلومینیوم، روش کلرید آلومینیوم، محلول قلیایی و غیره است.
فرآیند تولید پلی آلومینیوم کلراید به روش آلومینیوم فلزات، با استفاده از آلومینیوم، خاکستر آلومینیوم و سرباره آلومینیوم به صورت رخ می دهد:
روش اسید:
ابتدا اسید هیدروکلریک به خاکستر آلومینیوم افزوده می شود. در این حین همزدن رخ می دهد و در نهایت پک مایع تولید می شود.
روش قلیایی و خنثی سازی:
در این روش طی فرآیند پلیمریزاسیون، رسوب گذاری و فیلتراسیون و در نهایت خشک شدن، پلی آلومینیوم کلرید تولید می شود.
Al(OH)3 + nHC→ Al2(OH)nCl6-n + H2O
انواع پک (PAC):
اگر بخوایم پک را تقسیم بندی کنیم می بینم که در دو گرید زیر به بازار عرضه می شود:
مزایای استفاده از پلی آلومینیوم کلراید در صنایع غذایی:
از پک آشامیدنی یا پک خوراکی در صنایع غذایی نیز استفاده می شود. در ادامه به کاربرد آن اشاره می کنیم:
جلوگیری از تشکیل میسل. این ویژگی موجب خروج سریع آب و افزایش سرعت خشک کردن می شود.
کاربرد PAC در تولید نشاسته جهت جداسازی آب از نشاسته کارایی فوق العلاده ای نسبت به سایر منعقد کننده ها دارد.