عنصر سیبورگیم تاکنون تنها به مقدار بسیار ناچیزی تهیه شده است. از این جهت، اطلاعات کمی درباره شکل ظاهری و یا حتی خواص شیمیایی آن وجود دارد. با این وجود، تعدادی پیش بینی و نتایج تجربی اولیه در مورد خواص فیزیکی و شیمیایی آن انجام شده است.
سیبورگیوم در چهارمین و در واقع آخرین دوره بلوک- d قرار گرفته است. توجه داشته باشید که در این بلوک، چهارمین عنصر است. از طرفی دیگر سومین عنصر سری فرا اکتینیدی (Transactinide) نیز محسوب می شود. آزمایشات شیمی تأکید کرده اند که عنصر سیبورگیوم مانند همولوگ سنگین تر عنصر تنگستن در گروه شش رفتار می کند.
خصوصیات ویژه سیبورگیم از ساختار اتمی ([86Rn] 5f146d47s2) آن ناشی می شود. همانطور که از آرایش الکترونی سیبورگیم مشخص است، اوربیتال d لایه ماقبل آخر آن در حال پر شدن است. این عنصر به واسطه آرایش الکترونی که دارد، در دسته عناصر واسطه قرار می گیرد.
فلزات واسطه در حقیقت در میان فلزات قلیایی خاکی یا همان گروه دوم و عناصر گروه بور در جدول تناوبی قرار گرفته اند. عناصر واسطه، عناصر گروه B نیز نامیده می شوند. با توجه به آرایش الکترونی مشخص است که شش الکترون در دورترین لایه الکترونی آن وجود دارد. پس در بیشتر ترکیبات شیمیایی به صورت کاتیون شش بار مثبت (+Sg6) ظاهر می شود. از این رو می تواند در شش پیوند کووالانسی شرکت کند.
لازم به ذکر است که انتظار می رود سیبورگیوم بتواند حالت اکسیداسیون 4+ را نیز تشکیل دهد. دقت داشته باشید که حالت اکسیداسیون 5+ کمتر پایدار است. علاوه بر آن، حالت اکسیداسیون 3+ که رایج ترین حالت برای کروم محسوب می شود، کمترین پایداری را برای سیبورگیوم دارد.از دیگر ویژگی های عنصر سیبورگیوم می توان به موارد زیر اشاره کرد: