اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

انواع روش های اجرای دایکاست کدام هستند؟
ریخته گری تحت فشار بالا به عنوان روش استاندارد اجرای دایکاست شناخته می شود. با این حال، امکان اجرای دایکاست توسط روش های دیگری نظیر ریخته گری تحت فشار پایین، ریخته گری تحت فشار در خلا، ریخته گری تحت فشار کوبشی و ریخته گری تحت فشار نیمه جامد وجود دارد. هر یک از این روش ها برای کاربری های مختص به خود مناسب هستند.

دایکاست8

ریخته گری تحت فشار پایین:
ریخته گری تحت فشار پایین، فرآیند اصلی مورد استفاده در دستگاه های دایکاست با سیستم تزریق محفظه گرم است.

این فرآیند، به منظور ساخت قطعاتی با وزن 2 تا 150 کیلوگرم مورد استفاده قرار می گیرد. دایکاست فشار پایین، امکان ساخت قطعات پیچیده با مقاومت بالا را فراهم می کند. به علاوه، این فرآیند، دقت ابعادی قطعه و کنترل مواد مذاب مصرفی را افزایش می دهد. حداقل ضخامت دیواره قابل ساخت با ریخته گری تحت فشار پایین برابر 30 میلی متر است.

ریخته گری تحت فشار بالا:
ریخته گری تحت فشار بالا، از روش های اصلی دایکاست توسط دستگاه های دارای سیستم تزریق محفظه گرم به شمار می رود. فرآیند اجرای این روش در بخش های قبلی به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است.

ریخته گری تحت فشار در خلا:
از روش های جدید دایکاست می توان به ریخته گری تحت فشار در خلا اشاره کرد. قطعات ساخته شده با این روش، از مقاومت بالا و تخلخل پایین بهره می برند. مکانیزم دایکاست در خلا به مکانیزم ریخته تحت فشار پایین شباهت دارد. البته پیکربندی قالب و مخزن فلز مذاب متفاوت است.

در این روش، سیلندر خلا، اختلاف فشار مورد نیاز برای انتقال مواد مذاب به درون حفره ها را فراهم می کند. ریخته گری تحت فشار در خلا به منظور ساخت قطعات نیازمند عملیات حرارتی مورد استفاده قرار می گیرد.

ریخته گری تحت فشار کوبشی:
جریان پذیری و روانگرایی فلزها و آلیاژهای مذاب، از پارامترهای مهم در قابلیت ساخت قطعات به روش دایکاست است. ریخته گری تحت فشار کوبشی، امکان دایکاست فلزاتی با جریان پذیری پایین را فراهم می کند.

در این روش، فلز مذاب درون یک قالب باز ریخته می شود. با اعمال فشار بر روی مواد مذاب، این مواد به درون حفره جریان می یابند. ریخته گری تحت فشار کوبشی در تقویت مواد الیافی و آلومینیوم مذاب کاربرد دارد. چگالی قطعه ساخته شده توسط این روش، بالا است.

ریخته گری تحت فشار نیمه جامد:
از دیگر روش های اجرای دایکاست می توان به ریخته گری تحت فشار نیمه جامد اشاره کرد. این روش با عنوان شکل دهی حرارتی نیز شناخته می شود. دایکاست نیمه جامد نیز مانند دایکاست کوبشی، امکان دستیابی به حداکثر چگالی ممکن و حداقل تخلخل ممکن را فراهم می کند.

در این روش، فلزات پیش از قرارگیری در کوره به قطعات کوچک برش داده می شوند. پس از اعمال حرارت، تزریق مواد در میانه فرآیند تغییر فاز جامد به مایع صورت می گیرد. در واقع، مواد نیمه جامد با فشار بالا به درون حفره های قالب تزریق می شوند.

ریخته گری تحت فشار نیمه جامد به منظور ساخت قطعات منیزیمی و آلیاژهای آلومینیومی مورد استفاده قرار می گیرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>