این ماده شیمیایی را باید در مکانی خشک و خنک و سرپوشیده نگهداری کنید و اصلا نباید در معرض هوا و رطوبت و تابش نور زیاد خورشید قرار گیرد، زیرا اگر در معرض رطوبت و هوا قرار گیرد عملکرد آن ضعیف می شود و حتی مولکول های آن تجزیه می شوند. این ترکیب قابلیت آتش زایی نیز دارد و با آب، رطوبت و مواد شیمیایی و فلزی واکنش نشان می دهد.
اگر این ماده شیمیایی با چشم و پوست شما برخورد داشت، باید سریعا و به مدت 15 دقیقه ناحیه را با آب فراوان شست و شو دهید. در صورت استنشاق سولفور سدیم، باید فرد را سریعا به محلی با هوای تازه انتقال دهید و درصورت لزوم فرد را به دستگاه اکسیژن متصل کنید. در نهایت در صورت بروز علائم شدیدتر فرد را به مراکز درمانی منتقل کنید.این نکته مهم را باید در مورد این ماده شیمیایی در نظر داشته باشید، که در زمان کار کردن با این ماده حتما باید از تجهیزات محافظتی و ایمنی مناسب استفاده کنید.
سولفور سدیم جزو ترکیبات شیمیایی خطرناک دسته بندی نمی شود، اما در هنگام کار کردن با این ماده شیمیایی باید از لباس کار، دستکش و عینک مناسب استفاده کرد. در حفظ و نگهداری این ماده شیمیایی باید بسیار دقیق باشید و این ماده را نباید در کنار ترکیبات اکسید کننده، حلال های آلی و ترکیبات اشتعال پذیر نگهداری کنید. همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که هر زمان از این ماده شیمیایی استفاده کردید درب ظرف آن را محکم ببندید، زیرا این ماده به رطوبت بسیار حساس است.سولفور سدیم در صنایع دیگر نیز به کار می رود، برخی از این صنایع عبارتند از: