اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

گمرک

صادر کننده و یا فروشنده کالاها وظیفه دارند که کد تعرفه گمرکی محصول را به صورت صحیح در در فاکتور وارد کنند و اگر به صورت عمدی و یا سهوی Hs Code اشتباه وارد شود، نقض قوانین صورت گرفته و عواقبی در پی دارد و منجر به اجرای مجازات هایی خواهد شد. این مجازات ازنوع اداری و جریمه ای هستند که از 50 تا 200 درصد از ارزش گمرکی کالا را شامل می شود.

زیرا این کد های بین المللی، Hs Code، تعیین کننده حقوق ورودی کالاها و همچنین تعیین کننده اخذ و یا عدم اخذ مجوز ها است و هرگونه تعریف اشتباه کد ها عواقب سنگینی در پی دارد که جریمه آن ها بر عهده صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی خواهد بود.

کد کالای بین المللی یا همان Hs Code مشخص کننده بسیاری از جزئیات کالا است و به همین دلیل خریدارن و فروشندگان بازارهای جهانی در فاکتورهای فروش خود از این کد بین المللی استفاده می کنند و فاکتور های خود را با Hs Code ثبت می کنند. همانطور که گفته شد Hs Code نوعی سیستم استاندارد سازی، کنترل شناسایی و طبقه بندی محصولات است که هر دولت بر اساس نوع وضعیت اقتصادی و سیاسی، مالیاتی، بودجه بندی خود تعیین می کند. این سامانه بین المللی را WTO به اجرا در آورده است.

به دلیل مقررات تعرفه ای و غیر تعرفه ای که در مقررات تجارت بین الملل و فعالیت های اقتصادی گنجانده شده این سیستم Hs Code و نگهداری از آن در آمار های گمرک مورد توجه قرار گرفته است. کد کالا معمولا در پیش فاکتور و یا فاکتورهای کالا مورد استفاده قرار می گیرند. هر چند در این اسناد قید نام کالا کفایت می کند و درج این کدها الزامی نیست.

طبقه بندی کالا ها در تجارت بین الملل دارای مزایای بسیار زیادی است. زیرا در دست داشتن چنین فهرست هایی در هر کشور موجب شفایت در تنظیم قرارداد و مفاهیم مورد نظر خواهد بود و برای هر طرف تجاری به راحتی قابل تبیین است. اما این نکته را باید مد نظر داشته باشید که هر از گاهی به دلیل عرضه محصولات جدید و یا تغییرات در تجارت بین الملل این فهرست های طبقه بندی و مبنای آن ها دست خوش تغییرات و اطلاحاتی خواهد شد.

فهرست های طبقه بندی کشور ها معمولا بر دو نوع ( CCCN) و یا) HS) هستند. دسته اولی سیستم طبقه بندی شورای همکاری گمرکی کشور ها و مورد بعدی سیستم جایگزین آن یعنی سیستم هماهنگ توصیف و کد گذاری کالا و یا همان هارمونایز است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>