با توجه به پیشرفت تکنولوژی و دسترسی همه افراد در سراسر دنیا به آن ارتباط گرفتن با تولید کننده و تامین کنندگان مختلف خرده و عمده فروشی برای همه مهیاست. و تجار به راحتی با گردش در سایت های Alibaba، Made in China می توانند کالا و محصول مورد نظر را سرچ کرده و تولید کننده قیمت مناسب را شناسایی و در خواست سمپل کرده تا از کیفیت کار نیز مطمئن شوند.
بهترین کالاهایی که می توان از چین برای واردات آن اقدام کرد کالاهایی هستند پرمصرف و ارزان قیمت بوده و در عین حال کیفیت مناسبی داشته باشند که این تجارت و بازرگانی بتواند سود قابل توجهی را به بازرگان و وارد کننده کالا بدهد. همانطور که متوجه شدید چین یکی ازبرترین کشوها در قرن اخیر در زمینه اقتصاد و تولید است به طوری که اقتصاد این کشور با آمریکا در رقابت تنگاتنگ است. چین تمامی کالاهایی که جوامع مختلف به آن نیاز دارند از خورد و خوراک تا پوشاک و لباس و وسایل پلاستیکی و ماشین آلات صنعتی و غول پیکر را تولید کرده و با قیمت های مناسب و ارزران به فروش می رساند.
با توجه به مواردی که گفته شد این نتیجه بر می آید که چین یکی از قطب های بزرگ تجاری در جهان است که با تولید انواع کلاها و صادارت ارزان آنها سالانه درآمد هنگفتی از صادرات کالا به دیگر کشور ها به دست می آورد. در این بین تجار دیگر کشور ها می توانند کالای مورد نظر خود را با قیمت مناسب تری از چین تهیه کرده و در بسته بندی های جدید با قیمت های مناسب به کشور وارد کرده و سرمایه خود را چند برابر کنند.
اما این مهم را در نظر بگیرید که برای داشتن بیش ترین سود در این زمینه انتخاب کالایی پرسود و کم هزینه بسیار مهم و ضروری است. در برخی از موارد سود کردن در کالاهایی است که بیش ترین مصرف را دارند و یا واردات کالایی که اصلا به ذهن کسی نمی رسد و وارد کردن آن عجیب و نامتعارف به نظر می رسد اما تجار در چین منبع خرید را پیدا کرده و بازرهدف در کشور خود را نیز می شناسد.
کالاهای پر مصرف وارداتی کدامند؟
گمرک هر سال بر اساس واردات و صادارت هایی که انجام می شود آمارهایی را ارائه می کند. در این بین اقلامی که از چین وارد شده اند دارای انواع مختلف هستند که بعضا پر مصرف هستند. از این لیست می توان به بادام زمینی، لوبیا چیتی، دارچین، زنجبیل، ذرت شیرین، ژله، مرباها، ذرت شیرین، خوراک حیوانات مختلف، خودروها، تخم سبزیجات، لاستیک خودرو، لوازم التحریر، مغزی مداد، قرقره، کیف و کفش، لباس، انواع ظروف آشپزخانه، انواع حشره کش ها و … اشاره کرد. که تجار می توانند با مراجعه به این لیست انتخابی صحیح برای واردات و سود بیشتر داشته باشند.
در لیستی که گمرک هر سال بر اساس واردات و صادارت تهیه می شود برخی کالاها و اقلامی وجود دارد که به کشور وارد می شود اما جز نیازهای ضروری و مبرم نیستند. اما پر فروش بوده و به سود آوری رسیده اند. از انواع این کالاها می توان به مجسمه ها، صنایع دستی مانند معرق، خراطی، منبت و …، اجسام چوبی، چوب کبریت، ساپورت ها، جوراب شلواری ها، جعبه جواهرات و جعبه قاشق چنگال، موم عسل، خاک رس، خون انسان، شن و ماسه و ….. اشاره کرد.
کالاهای پرسود وارداتی کدامند؟
در لیست تهیه شده از طرف گمرک اقلام و کالاهایی دیده می شوند که بسیار پرسود به نظر می رسند. به عنوان مثال می توان به ماشین آلات صنعتی، لوازم یدکی خودروها، لوازم التحریر، اسباب بازی ها، پوشاک، مواد غذایی، سبزیجات، گیاهان دارویی، لوازم دکوری، میگو، ادویه، لوازم آشپزخانه، لوازم دکوری، حبوبات، لوازم فانتزی، سنگ های ساختمانی، آهن آلات، آلیاژها، برنج، گندم، جو، انواع باکس های تزئینی و … اشاره کرد.