اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

واردات بیل مکانیکی دست دوم از چین، آلمان و ترکیه:
یکی از ماشین آلات کاربردی که در کار های عمرانی و معدنی استفاده می شود بیل های مکانیک هستند که به وسیله بازویی که دارند می توانند به راحتی زمین را حفر کرده و در معدن ها مورد استفاده قرار می گیرد.

صادرات7

از ویژگی های این خودرو می توان به نصب چکش، مته، چنگک، گراپ، فلزیر، سنگ شکن و … بر روی بازویی این ماشین اشاره کرد به همین دلیل می توان از این خودرو در هر کاری استفاده کرد مثل پروژه های عمرانی و معدنی.

تاجران ایرانی به دلیل نبود مشابه داخلی بیل مکانیکی در ایران به واردات بیل مکانیکی دست دوم و جدید از کشور های چین، آلمان و ترکیه می پردازند که در ادامه این مقاله به بررسی بیل های مکانیکی و واردات آن از کشور چین، آلمان و ترکیه خواهیم پرداخت.

انواع بیل های مکانیکی:
بیل های مکانیکی از نظر کاربرد و ظاهری به انواع گوناگونی دسته بندی شده اند که در این قسمت از مقاله به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

بیل مکانیک کابلی:
بیل مکانیکی کابلی از یک اطاقک و چهار چرخ و یک بازو متشکل شده است این بازو در بعضی از بیل مکانیکی کابلی مکانیکی یا هیدرولیکی است.

بیل مکانیکی کششی:
بیل مکانیکی کششی از یک اطاقک، جرتقیل، بیل کششی و کابل های مختلف تشکیل شده اند و کارایی های زیادی در انواع معدن ها و پروژه های عمرانی مانند: کانال زنی، لوله گذاری و … دارد.

بکهولور:
بیل مکانیکی بکهولور از ترکیب لودر و بیل مکانیکی ساخته می شود.

بیل های مکانیکی جام جلو:
از این بیل مکانیکی برای حفاری در سطح زمین یا بارگیری کامیون ها استفاده می کنند که مجهز به چرخ های زنجیری است. بازو و بیل مکانیکی این ماشین قادر به تحمل فشار های بسیار سخت است.

بیل مکانیکی چنگک دار:
این نوع بیل مکانیکی کاربرد های زیادی مانند: حفاری در تمام اعماق زمین، حمل و جابه جایی و … دارد و بیش تر پروژه های معدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

واردات بیل مکانیکی دست دوم از کشور آلمان:
آلمان یکی از بزرگ ترین کشور های تولید کننده بیل مکانیکی با کیفیت در دنیا است و کیفیت محصولات تولیدی این کشور باعث شده خریداران ایرانی تمایلی بیش تری نسبت به خرید بیل مکانیکی های دست دوم کشور آلمان را داشته باشند.

واردات بیل مکانیکی دست دوم از کشور چین:
هر ساله بیش ترین میزان واردات بیل مکانیکی دست دوم و جدید از کشور چین است و به دلیل ارزان بودن محصولات چینی نسبت به کشور های دیگر، این ماشین آلات تقاضای زیادی دارند و گاها همین محصولات به دلیل ارزان بودن از کیفیت پایینی بر خوردار هستند.

و بعد از کشور چین بیش ترین واردات بیل های مکانیکی دست دوم از کشور امارات است اما کشور امارات تولید کننده اصلی این محصولات نیستند و به عنوان یک واسطه محصولات را از کشور چین خریداری می کنند و به کشور ایران می فروشند.

واردات بیل مکانیکی دست دوم از کشور ترکیه:
کشور ترکیه نیز یکی از مونتاژ کنندگان بیل مکانیکی در جهان است و سپس مونتاژ محصولات خود را به کشور های دیگر صادر می کنند و در بیش تر مواقع به مانند کشور امارات عمل می کند و به عنوان واسطه بیل مکانیکی دست دوم کشور های اروپایی را خریداری می کند و به کشور ایران می فروشند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
ميثم طايي:
سلام من به دنبال واردات بيل مكانيكي به ايران هستم لطفا با من تماس بگيريد
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>