قیمت این کنجاله به نسبت کنجاله های دیگر مناسب و مقرون به صرفه تر است. بسته بندی که برای این کنجاله انتخاب می شود، ضد رطوبت است. کنجاله های زیتون به صورت پودر می باشند و به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
مهم ترین نکته در زمینه پودر بودن این کنجاله ها، این است که باید یک دست و نرم باشند. ولی گوشت و هسته زیتون باقی مانده بعد از روغن گیری، حتما باید به وسیله دستگاه خشک و آسیاب شده باشند.غلظت بالای اسیدهای چرب آزاد در شکمبه حیوانات، می تواند هضم و اشتهای آنها را تغییر دهد. چربی می تواند از طریق یک یا چندین عوامل زیر عمل کند:
کمیت: حیوانات نشخوار کننده نسبت به مصرف چربی بالای 5 درصد ماده خشک در جیره غذایی خود حساس هستند.
ماهیت اسیدهای چرب: محققان دریافتند که نسبت 90 گرم از مخلوط اسیدهای چرب 16C و 18C در 24 ساعت (محتوای آن در این کنجاله زیاد است) منجر به کاهش 5 درصدی متان آزاد شده از حیوانات می گردد.
محصولات نهایی اکسیداسیون این کنجاله به دلیل سمی بودن ممکن است خطرناک باشد، اما قابلیت هضم کنجاله تازه و یک ساله زیتون خام یکسان است.ارزش غذایی کنجاله زیتون: