اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

چقندر

تفاله چغندر قند به عنوان یک پری بیوتیک بسیار مناسب برای حیوانات در نظر گرفته می شود، به این معنی که می تواند برای میلیون ها میکروب موجود در روده مفید باشد. یک میکروبیوم قوی با عملکرد خوب به سلامت عمومی بدن کمک می کند. علیرغم فواید دیگر پری بیوتیکی، این تفاله هرگز نباید تنها منبع فیبر موجود در رژیم غذایی حیوانات باشد و میزان پروتئین در این محصول متوسط می باشد.

بهتر است قبل از مصرف تفاله را در آب قرار دهید تا خیس بخورد زیرا خاصیت این محصول به گونه ای است که باعث می گردد، رطوبت را در خود حفظ کند و در زمان مصرف آب کافی را به سیستم گوارشی حیوانات برساند. همچنین می توان گفت همین خیساندن تفاله های چغندر قند باعث می گردد که تکه های تفاله در گلو و معده حیوان باقی نماند و در آنجا متورم نشود و از همه مهم تر باعث خفگی حیوان نشود.

میزان فیبر در این تفاله بالا می باشد و همین امر باعث می گردد که حیوان راحت تر غذا را هضم کند و دچار یبوست نشود، اما مصرف بیش از حد نیز باعث می گردد که حیوان دچار اسهال شود، زیرا این محصول خاصیت ملینی دارد. خاصیت دیگر این تفاله وجود سلولز است، سلولز در داخل شکمبه حیوان ثبات و پایداری به وجود می آورد.

ارزش غذایی تفاله چغندر قند:

  • میزان ماده خشک در این محصول حدود 90 درصد است.
  • پروتئین خام موجود در این تفاله در حدود 8-10 درصد می باشد.
  • چربی خام در این تفاله در حدود 0.15 می باشد.
  • فیبر خام آن حدود 22.5 درصد است.
  • میزان قند در این محصول در حدود 7 درصد می باشد.
  • فسفر در این تفاله بسیار کم است.
  • انرژی موجود در این محصول بالا می باشد.
  • رطوبت موجود در این محصول حدود 12 درصد است.
  • ساکاروز موجود در این محصول حدود 8 درصد می باشد.
  • میزان خاکستر در این تفاله حدود 7 درصد است.

خواص تغذیه ای تفاله چغندر قند:

  • میزان کلسیم در این تفاله بالا است
  • مقدار کمی مواد معدنی وجود دارد.
  • در این تفاله مقدار ویتامین B کم است.
  • این محصول فاقد بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) یا ویتامین D است.

روش تولید تفاله های چغندر قند

  • خشک شده به چند صورت تولید می شود.
  • به صورت پرک. به اندازه 5 تا 10 میلی متر
  • به صورت گلوله. قطر گلوله ها بین 6 تا 12 میلی متر است.
  • به صورت قالبی. وزن آن بین 2 تا5 کیلوگرم است.

مشخصه های نشان دهنده فاسد شدن تفاله چغندر قند چیست ؟

  • کپک زدگی و قارچ بر روی تفاله ها که به راحتی دیده می شود.
  • بوی بد یا بوی سوختگی
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>