اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

نحوه صادرات کالا به کشورهای مختلف:
چگونگی و نحوه صادرات کالا شامل فرآیند ها و مراحل قانونی خاصی است که شخص یا شرکت صادرکننده ملزم به رعایت آن ها می باشد.

ترخیص35

نحوه صادرات کالا به صورت مرحله به مرحله است و مانند هر فعالیت تجاری دیگری باید با برنامه ریزی اصولی صورت گیرد و در کنار آن از علم روز دنیا نیز بهره مند بود تا توانست در بازار های خارجی که از حساسیت های خاص خود برخوردار است به موفقیت دست یافت.

صادرات به روسیه:
روسیه به دلیل قرار گرفتن در حاشیه ی دریاچه ی خزر و نزدیک بودن به ایران از نظر مسافت، از ظرفیت مناسب و بالایی برای صادرات، خصوصاً صادرات خرما، محصولات کشاورزی و صادرات پسته برخوردار است.

به منظور صادرات کالا به روسیه، باید بر اصول مذاکرات تجاری و قواعد صادرات مانند بازاریابی بین المللی، توانایی در عقد قراردادهای بین المللی تسلط کامل داشت تا بهترین نتیجه برای طرفین حاصل گردد.

صادرات به قطر:
قطر یکی از کشورهای بسیار ثروتمند است که به دلایل سیاسی و کمبود زمین های زراعتی، سالانه کالاهای بسیار زیادی را از کشورهای همسایه وارد می‌کند، نزدیکی این کشور به ایران و پتانسیل بالای ایران در زمینه کشاورزی و صنعتی باعث شده که تاجران زیادی به دنبال صادرات به قطر باشند.

صادرات به ترکیه:
کشور ترکیه یک کشور هدف صادراتی برای ایران محسوب می شود و در سال 2017، صادرات به ترکیه از کشور ایران با یک رشد خوب رو به رو بوده و می توان گفت بازرگانان ایرانی توانسته اند در برخی زمینه ها مانند صادرات صیفی جات و خشکبار موقعیت های خوب تجاری برای خود کسب کنند. از مهم ترین کالاهای صادراتی به ترکیه می توان به صادرات خشکبار، سنگ، زعفران و پسته اشاره کرد.

صادرات به عمان:
بسیاری از تولیدکنندگان و خدمات دهندگان ایرانی به دنبال یک شرکت صادرات به عمان مطمئن برای صادرات محصولات و خدمات خود هستند تا بتوانند به بازار این کشور همسایه دسترسی داشته باشند. بیشتر شرکت های فعال در زمینه صادرات به عمان در بندرعباس فعال هستند که به صورت هفتگی اقدام به صدور کالا با کشتی به این کشور می کنند.

صادرات به آذربایجان:
کشور آذربایجان یکی از همسایگان ایران است و از مهم ترین بازارهای صادراتی ایران نیز به شمار می رود. صادرات به آذربایجان در طی چند سال اخیر روبه پیشرفت بوده است، این کشور در طی این سالها با بررسی مشکلات و موانعی که وجود داشته اقدام به تغییراتی در قوانین بانکی و همچنین رفع موانع واردات کالا و تبدیل سازمان های دولتی به خصوصی نموده است.

صادرات به کویت:
در کویت اگر اتباع خارجی قصد فعالیت کردن تجاری و صادرات به کویت را داشته باشند باید از طریق یک تابعیت کویتی روند صادرات کالاها را انجام دهند. یعنی در کل می توان گفت فقط شرکت های کویتی و شرکت هایی که در کشور کویت ثبت شده اند اجازه واردات کالا به این کشور را دارند.

صادرات به عراق:
ایران به عنوان یکی از مهم ترین تامین کنندگان محصولات غذایی به عراق شناخته می شود و صادرات میوه به این کشور در ایران رواج بسیار زیادی دارد. از آنجا که ایران با این کشور مرزهای مشترک دارد، صادرات به عراق به یک گزینه عالی برای تجارت تبدیل شده است.

صادرات به فرانسه:
در واقع بهتر است بدانید که صادرات به فرانسه دارای مراحل خاصی است که روی هر یک از کالاها باید آن مراحل را به اجرا درآورید. شرکت های بازرگانی می توانند لیست کالاهای صادراتی ایران به فرانسه را به شما ارائه دهند تا بتوانید انواع کالاهای مناسب را برای صادرات به این کشور آماده کنید.

صادرات به پاکستان:
لازمه ی موفقیت در زمینه ی صادرات به پاکستان، شناسایی محصولات پرطرفدار در این کشور است، به همین جهت بسیاری از بازرگانان و تاجران اقدام به صادرات کاشی و سیب درختی به پاکستان می کنند، چرا که سود حاصل از فروش و صادرات این دو کالا بسیار زیاد است و شما می توانید در حجم و تعداد بسیار بالا، آنها را به پاکستان صادر کنید.

صادرات به کانادا:
ایران با تولید سالانه بیش از یک میلیون و دویست هزار تن خرما یکی از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده خرما در جهان بوده و سالانه مقادیر زیادی از خرما را به کشورهای دیگر از جمله کانادا ارسال می کند.

به صورت کلی می توان گفت که ایران یکی از بزرگ ترین کشورهای صادرکننده محصولاتی مانند فرش، خرما، پسته و انجیر خشک به کانادا می باشد و این صادرات عمدتا از راه های دریایی و هوایی صورت می گیرد.

صادرات به هند:
کشور هند به دلیل جمعیت بسیار زیاد و وسعت بالای خود یکی از کشورهایی می باشد که به مواد اولیه و کالاهای بسیار زیادی نیاز دارد. بر همین اساس این فرصت خوبی برای تاجران و بازرگانان می باشد که سود خوبی از صادرات کالاهای خود به دست آورند. برای موفقیت در زمینه صادرات به هند شما باید اطلاعات کافی در خصوص لیست کالاهای صادراتی به این کشور داشته باشید، در حال حاضر صادرات زعفران، بادام و خرما به هند بسیار رایج است و بهترین انتخاب برای صادرات به حساب می آیند.

صادرات به اتریش:
از نکات بسیار مهمی که در صادرات به اتریش باید در نظر گرفت این است که وارد کنندگان و مشتریان کالاهای گوناگون به دلیل اینکه سال ها واردات به اتریش انجام می شود به کالای با کیفیت آشنایی کامل پیدا کرده اند و قبل از ورود کالا به بازار این کشور به نوع بسته بندی و کیفیت آن توجه ویژه می شود.

صادرات به امارات:
صادرات به امارات هیچ تفاوتی با صادرات به دبی ندارد، چرا که حرف اول پروسه ی صادرات و واردات به امارات را دبی می زند. این کشور با مساحتی برابر با 83٬600 کیلومترمربع، یکی از بزرگ ترین کشورهای دنیا معرفی می شود.

آب و هوای این کشور بسیار بیابانی و در برخی مناطق کوهستانی و سرد است، به همین است که زمین ها، ظرفیت و قابلیت لازم را برای کشت انواع محصولات کشاورزی و تولید داخلی ندارند. از این رو برای تامین محصولات این چنینی به واردات روی می آورند

صادرات به گرجستان:
صادرات گرجستان به ایران به نسبت صادرات از ایران به گرجستان کمتر است اما وجود دارد. گوشت، خودرو، دام زنده و چوب، از جمله مهم ترین کالاهای واردات از گرجستان است. در زمینه ی صادرات به گرجستان، می توانیم بگوییم که نهایتا موضوع به همین چند مورد ختم می شود و این در صورتی است که طرفیت اقتصادی این کشور برای تجارت با یکدیگر بسیار بالاتر از این محدوده است.

اما چه کنیم که تحریم های جهانی، دست ایران را برای صادرات و واردات کاملا بسته و دسترسی به چنین موقعیت ویژه ای در گرجستان، برای ایران بسیار سخت امکان پذیر می باشد.

صادرات به ایتالیا:
بدون شک کسب این عنوان باید به دلیل مزایایی باشد. یکی از مهم ترین مزایایی که سبب شد صادرات به ایتالیا نسبت به سایر کشورهای اروپایی ﺁسان تر باشد کم بودن تعرفه های گمرکی و صادرات این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی است به همین دلیل بازار ایتالیا در حال حاضر به یکی از پرسودترین بازارهای تولیدات ایرانی در کل اروپا است.

صادرات به انگلستان:
بر اساس گزارش هایی که در این زمینه آمده است مشخص شده که کشور ما فقط در عرض چند ماه توانسته میلیون ها دلار از طریق صادرات به انگلستان کسب درآمد کند.

از جمله مهم ترین کالاهایی که از ایران به انگلستان صادر می شود می توان به صادرات کفپوش البته به غیر از گبه که از پشم یا موی نرم حیوان هستند، صادرات زعفران، صادرات خشکبار، صادرات خرما، صادرات پسته، صادرات محصولاتی از آهن و فولاد غیر ممزوج، پلی اتیلن گرید فیلم و پلی اتیلن گرید تزریقی، انواع فرش ها خصوصا فرش های دست بافت، سوماک کارامانی، انواع وسایل و سفال های شیشه ای زینتی مناسب برای روی میز و ﺁشپزخانه و توالت، انواع تابلوهای نقاشی اعم از سیاه قلم و تابلوهای نقاشی شده با مداد رنگی و همچنین کتیرا اشاره کرد.

صادرات به تاجیکستان:
یکی از بهترین مزیت هایی که صادرات به تاجیکستان برای تجار ایرانی دارد، این است که مردمان این کشور با ایرانی ها هم زبان هستند و همین موضوع تأثیر بسیار زیادی بر روی بازاریابی و نهایتا اجرایی کردن ایده های تجاری در این کشور دارد. در واقع اگر روابط تجاری این دو کشور مانند قبل، گرم بود، صادرات به تاجیکستان، یکی از پرسودترین تجارت های تجار ایرانی محسوب می شد.

صادرات به افغانستان:
در حال حاضر بخش مهمی از کالاها و نیاز مهم مردم افغانستان از طریق کشور ایران تامین می شود. به گونه ای که بر اساس آمارهای ارائه شده در این زمینه کشور ما حدود 17 تا 20 از واردات افغانستان را به خود اختصاص داده است.

این گستردگی تجارت با افغانستان سبب شد که حتی در بسیاری از مواقع برای صادرات کالا از ایران، کشور افغانستان به عنوان اولین اولویت صادرات در نظر گرفته شود و از اصلی ترین مقاصد صادراتی کالاهای ایرانی بشمار رود.

صادرات به اسپانیا:
صادرات به اسپانیا یکی از پرسودترین زمینه های تجاری ایران به حساب می آید. محصولاتی که در لیست صادرات به اسپانیا قرار می گیرند شامل چند مورد خاص هستند که با توجه به رتبه ی اقتصادی اسپانیا در سراسر دنیا، همین محصولات محدود نیز می تواند تأثیر مثبت خود را بر روی رشد اقتصادی و تجاری ایران بگذارد.

زعفران و پسته، دو محصول بسیار مهم در صادرات به اسپانیا محسوب می شوند که به طور کلی در تجات ایران نیز ارزش خاصی برای این دو محصول قائل می باشند.

صادرات به ارمنستان:
پسته یکی از مهم ترین محصولات صادراتی به ارمنستان محسوب می شود و اتفاقا طرفداران زیادی نیز در بازارهای داخلی ارمنستان دارد. موارد زیادی وجود دارند که می توانند بر روی قیمت پسته در ارمنستان تأثیر بگذارند.

یکی از این موارد نوع پسته است. همان طور که می دانید پسته انواع مختلفی دارد. پسته احمد آقایی، پسته علی اکبری، پسته کله قوچی و پسته فندقی از جمله مهم ترین پسته های صادراتی ایران می باشند که هر یک از آنها کیفیت و قیمت متفاوتی دارند. علاوه بر این، کیفیت پسته نیز از جمله موارد موثر بر قیمت پسته در ارمنستان می باشد.

صادرات به اوکراین:
محصولاتی که در لیست عمده صادرات ایران به اوکراین قرار می گیرند به طور کلی شامل مواردی همچون محصولات پتروشیمی، دارو، مواد غذایی مانند مرکبات، آجیل، سبزیجات و میوه، گوشت، لباس، زعفران، خرما و غیره می شود. البته که کشورهای دیگری نیز در مسیر صادرات به اوکراین قرار دارند و جزو قدرترین رقبای ایران در این زمینه محسوب می شوند.

صادرات به آمریکا:
مطمئنا بسیاری از افراد با شنیدن جمله ی صادرات به آمریکا کمی تعجب می کنند چرا که بر این باورند که تجارت به این کشور غیر ممکن است.

اما این باور کاملا اشتباه است. درست است ک این دو کشور روابط سیاسی مناسبی با هم ندارند اما بر اساس قانون اساسی داشتن روابط تجاری با ﺁمریکا ممنوع نیست. اما تمام تلاش دولت و کشور این است که حتی الامکان تعداد کالاهای وارداتی از این کشور محدود باشد و با توجه به آماری هم که در این زمینه وجود دارد نشان می دهد که در کل میزان کالاهای وارداتی از این کشور با توجه به محصولات صادراتی این کشور چندان زیاد نیست.

البته کشور آمریکا نیز برخی از مرغوب ترین کالاهای ایرانی را خریداری می کند و واردات محدودی از کشور ما دارد.

صادرات به کره جنوبی:
صادرات به کره جنوبی برای ایران نمی تواند آن طور که به نظر می رسد سود آور باشد. چرا که این کشور به نسبت کشور کوچکی است و ظرفیت بازار داخلی آن، برای واردات از ایران، آنقدرها هم بالا نیست.

با این تفاسیر چیزی که پروسه ی صادرات به کره جنوبی را برای ایران و تجار ایرانی جذاب نموده است، پیشرفت اقتصادی بسیار زیاد کره و همچنین فعالیت های انکارناپذیر آن در زمینه های مختلف فناوری می باشد. ایران با حفظ روابط تجاری خود با کره و گسترش این ارتباط می تواند از این کشور در جهت پیشبرد اهداف صنعتی خود در ابعاد جهانی کمک بگیرد.

صادرات به تایلند:
با اینکه ایران مرز مشترکی با تایلند ندارد اما صادرات به تایلند برای ایران بسیار پرسود است. چرا که اقلام مورد نیاز تایلند برای واردات، معطوف به انواع مواد معدنی می باشد و از آنجایی که ایران در زمینه وجود انواع مواد معدنی، کشور بسیار ثروتمندی است، می تواند به واسطه ی این موضوع، شریک تجاری خیلی خوبی برای تایلند باشد.

البته لازم است بدانید که واردات از تایلند به ایران نیز جزو لاین های فعال تجارت بین دو کشور است و به هیچ وجه در ارتباط بین تایلند و ایران، شما شاهد نقل و انتقالات یکطرفه نخواهید بود.

صادرات به ژاپن:
صادرات انار به ژاپن یکی از فعالترین لاین های صادراتی ایران به این کشور است. انار ساوه یکی از معروف ترین انارهای ایرانی است که خوشبختانه تولیدات داخلی آن، علاوه بر اشباع بازار داخلی و تامین این نیازها، به صادرات کشورهای دیگر نیز می رسد.

خوشبختانه ظرفیت بازار ژاپن برای دریافت انار ساوه ایرانی بسیار بالا بوده و این محصول در ژاپن دارای طرفداران مخصوص به خود است. خوشبختانه صادرات انار به ژاپن با توجه به اینکه جمعیت این کشور بسیار زیاد است، در حجم بسیار بالایی انجام می شود.

صادرات به اندونزی:
سهم ایران در واحدهای صادراتی به اندونزی بیشتر معطوف به مشتقات نفتی، محصولات کشاورزی و معدنی می شود. از این رو، مواردی همچون سوخت های فسیلی و مشتقات نفتی، خاک و مواد معدنی (سیمان، گچ، آهک، گوگرد) فولاد، آهن، روی، میوه، مرکبات، خشکبار، مواد شیمیایی معدنی، فلزات گرانبها، تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، فرش و کفپوش، مواد آلی و سبزیجات بیشترین میزان صادرات از ایران به اندونزی را به خود اختصاص می دهند.

صادرات به استرالیا:
یکی از جالب ترین محصولاتی که در لیست صادرات ایران قرار می گیرند، صادرات سنگ به استرالیا می باشد. بله! کیفیت تولید انواع سنگ های ساختمانی در کارگاه ها و کارخانه های داخلی به حدی بالا می باشد که مورد توجه اکثر کشورهای خارجی از جمله استرالیا واقع شده است.

صادرات به قزاقستان:
در بین اقلامی که در لیست صادرات به قزاقستان قرار می‌گیرند، محصولاتی مانند میوه و خشکبار از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. این به این معناست که بازار قزاقستان، طرفداران زیادی برای میوه و خشکبار ایرانی در خود دارد. بعد از میوه و خشکبار ایرانی، نوبت به انواع مواد معدنی مانند سیمان، گچ، آهک و خاک می رسد.

صادرات مواد پتروشیمی:
تولیدات و صادرات محصولات شیمیایی طیف گسترده ای از مواد غذایی تا انواع مواد شیمیایی را شامل می شود و از آنجایی که ایران یک کشور نفت خیز است، می تواند به گونه ای موفقیت آمیز در زمینه ی صادرات مواد پتروشیمی به کل دنیا، ظاهر شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>