ترخیص تجهیزات راه آهن:
ترخیص تجهیزات راه آهن بر روی کالاها و محصولاتی اعمال می شود که ورود و خروج آنها از طریق قطار صورت می پذیرد.
فروشندگان، نمایندگان شرکت های مختلف و اشخاص حقیقی که انتقال بار آنها از طریق راه آهن می باشد در زمینه شغلی خود با این پروسه روبرو می شوند.
ترخیص تجهیزات و لوازم راه آهن شامل انواع ریل راه آهن( دنده دار یا چنگکی)، ترخیص قطعات انحراف یا تغییر مسیر، ترخیص قطعات و تجهیزات ریل های معدنی و جرثقیلی و چدنی، ترخیص نگهدارنده فاصله بین دو ریل، ، ترخیص گیره، بالشتک، ریل نگهدار، کنتر ریل، پشت بند، سوزن، ریل تقاطعی، میله سوزنبانی و… می باشد.
ترخیص تجهیزات راه آهن چیست؟
یکی از بهترین راههای حمل و نقل بین المللی جابه جایی بار از طریق ریل قطار است. با افزایش روز افزون مرزهای ریلی و ترانزیت خارجی، واردات و ترخیص تجهیزات راه آهن، بیش از گذشته مورد اهمیت قرار گرفته است. امنیت زیاد در حمل بارهایی که از حجم بالایی برخوردارند، باعث شده قطار جایگزین بهتری باشد.
حمل و نقل ریلی بغیر از میزان امنیت بالا به دلیل صرفه جویی در مصرف سوخت و کمک به محیط زیست، برای حمل کالاها در مسافت های طولانی نیز بهتر است.
ضرورت آشنایی با ترخیص تجهیزات و لازم راه آهن:
از آنجایی که دستورات و بخشنامه های مفصلی در زمینه ترخیص تجهیزات راه آهن از گمرک، در کشور حاکم است و برخی از کالاها ممنوعیت ورودی یا خروجی دارند، بستن قرارداد جهت اطلاع از این قوانین، یکی از ضروری ترین اقدامات برای تجار می باشد.
می دانیم فرآیند ترخیص تجهیزات و لوازم راه آهن کاملا تخصصی است و انجام مراحل اداری و قانونی این ترخیص نیاز به تجربه ودانش کافی دارد، لذا دسترسی به یک متخصص می تواند در محاسبه برآورد سود موثر باشد.
اگر قصد دارید کالاها و بارهای خود را به واسطه حمل و نقل ریلی و از طریق خطوط ریلی قطار، در کشور و یا در خارج از کشور جا به جا کنید، بهتر است با یک شرکت بازرگانی قرار داد داشته باشید.
تعرفه گمرکی ترخیص این نوع کالاها از گمرک:
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص لوازم احداث راه آهن ذیل ردیف 7302 می باشد.
کد تعرفه گمرکی برای ترخیص ریل در ردیف 73021000 می باشد.