نانوژنراتوری طراحی شده که می تواند از اصطکاک لاستیک خودرو، انرژی تولید کند. این روش خلاقانه با تبدیل صورت های مختلف انرژی به هم، می تواند به شرکت های خودروساز برای افزایش کارایی کمک کند. این نانوژنراتور بر اساس اثر پیزوالکتریک کار می کند به طوری که پتانسیل میان چرخ های خودرو و کف خیابان برای تولید انرژی مورداستفاده قرار می گیرد.
اصطکاک میان لاستیک خودرو و کف خیابان تقریباً 10 درصد آر سوخت خودرو را مصرف می کند. این انرژی هدر می رود، بنابراین اگر ما بتوانیم این انرژی را تبدیل به شکل دیگری کنیم می توان از آن برای افزایش کارایی سوخت استفاده کرد. انرژی تولیدشده با این روش به وزن و سرعت خودرو بستگی دارد.
پدیده شکفته شدن (Blooming) اساساً یک تغییر فیزیکی است که در سطوح یک قطعه لاستیکی جام و یا پخته شدن (ولکانیزه) رخ می دهد و علت آن مهاجرت مواد از درون یک آمیزه لاستیکی به سطح، به سبب داشتن حلالیت محدود در شبکه پلیمری می باشد. بئومنیگ و مسائل مربوط به آن ناشی از این امر است که تعداد زیادی از مواد درون آمیزه لاستیکی دارای سازگاری محدود با آمیزه بوده و نتیجتاً پس از ولکانیزاسیون و خنک شدن و رسیدن به دمای محیط، از درون ترکیب آمیزه جدا می گردند.
درواقع بلومینگ یک فرایند نفوذپذیری کنترل شده است پدیده بلومینگ همیشه یک پدیده نامطلوب نیست بلکه در مواقعی وقوع این پدیده موجب تشکیل لایه مقاومی از ماده بلوم شده می گردد، که به عنوان یک لایه محافظ عمل می نماید. ازجمله موارد کاربردی این پدیده می توان به سه افزودن واکس های هیدروکربنی تحت عنوان واکس های محافظ به آمیزه های لاستیکی اشاره نمود که به منظور حفاظت از سطح لاستیک ولکانیزه شده در برابر حملات ازونی بکار می روند که طی آن واکس به سطح آمیزه لاستیکی بلوم کرده و مانند یک سد فیزیکی محافظ عمل می کند.