اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اسید

در قرن هشتم جابربن حیان از طریق تقطیر سرکه، اسید استیک را از آن خارج کرد و هرمان کولب شیمیدان آلمانی در سال 1847 برای اولین بار این اسید را از طریق مواد معدنی توانست بسازد و استفاده از آن در شیمی به عهد باستان برمی‌گردد.باکتری های مخمر سرکه تمایل شدیدی به تولید اسید استیک دارند، این باکتری های در مواد غذایی، آب و خاک یافت می‌شود و به طور طبیعی از میوه ها و غذاهای فاسد طی فرایند تخمیر تولید می‌شوند.

سرکه از میوه هایی نظیر سیب، انگور و دانه هایی مثل جو تولید می‌شود این مواد به دلیل داشتن نشاسته ( جو) و قند و مواد الکلی(سیب، انگور) توسط باکتری های مخمر سرکه معرف به بچه سرکه تخمیر می‌شوند. سرکه معمولا دارای این اسید با وزن حجمی 4 الی 8 درصد می باشد.

روش های صنعتی تولید استیک اسید

برای تولید در مقیاس صنعتی می توان از اکسایش استالدهید، اتانول، بوتان و بوتن استفاده کرد. ولی عموما از روش تولیدی که در سال 1960 توسط شرکت مونسانتو گسترش یافت استفاده می‌شود در این فرایند معروف از کاتالیزگز رودیوم/ید استفاده می‌شود.

در حال حاضر متداول ترین روش تولید صنعتی , ترکیب متانول با کربن مونوکسید است که این متد از اوایل دهه ی 1970 به بعد به عنوان یک گزینه ی جدی مطرح شد. تا سال 2010 بیش از 80% از ظرفیت جهانی تولید این محصول بر مبنای همین روش بوده است. در طی این سال ها بیشترین حوزه ای که به منظور بهینه سازی بیشترین تمرکز بر روی آن بوده است, کاتالیست این فرایند بوده است.

این بهینه سازی در تمامی لایسنس ها بر روی بازدهی, انتخاب پذیری , هزینه ساخت , پایداری , بازیابی و هم چنین بهینه سازی شرایط عملیاتی کاتالیست بوده است. کاتالیست این فرایند بر مبنای rhodium/iodide است. تا پیش از دهه 1970 این ماده را عموماً در طی فرایندی با استفاده از اتیلن تولید می کردند.

تولید اسید استیک به وسیله تخمیر اتانول ( فرایند سریع سرکه سازی)

تولید سرکه که محلول 6-10 درصدی محلول اتانوئیک اسید است که به وسیله تخمیر محلول اتیل الکل 12-15% توسط باکتری های مایکرودرم آکتی ( mycoderm aceti) در هوای 30-35درجه سانتی گراد انجام می‌شود. اتانوئیک اسید به وسیله اکسیداسیون اتانول توسط هوا و آنزیم های استوباکتری ها شکل می‌گیرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>