پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد. این امولسیفایر در محصولات پخته شده/ نان / خمیر کیک / طعم دهنده های کیک / بستنی / مارگارین (کره گیاهی) / سس سالاد / سس / سوپ / شیرینی جات استفاده می شود. عامل رقیق کننده و مرطوب کننده؛ حلال / رقیق کننده نیز از کاربردهای کلی این ماده است.
پلی سوربات چیست ؟
پلی اکسی اتیلن سوربیتان یا پلی سوربات با نام تجاری توئین 80 یک سورفاکتانت غیر یونی بوده و امولسیفایری است که در صنایع غذایی و آرایشی کاربرد دارد. این امولسیفایر در محصولات پخته شده/ نان / خمیر کیک / طعم دهنده های کیک / بستنی / مارگارین (کره گیاهی) / سس سالاد / سس / سوپ / شیرینی جات استفاده می شود. عامل رقیق کننده و مرطوب کننده؛ حلال / رقیق کننده نیز از کاربردهای کلی این ماده است.
تولید
این ماده از سوربیتان پلی اتوکسیله و اسید اولئیک تولید می شود.گروه آب دوستی که در این ماده وجود دارد و باعث حلالیت آن در آب می شود گروه پلی اتر است که به صورت پلیمر های اتیلن اکسید می باشد.این ماده نقش یک سورفکتانت را دارد به همین دلیل غلظت مایسل آن از اهمیتی بالایی برخوردار است؛ میزان غلظت مایسل بحرانی این ماده در آب برابر با 0.012 Mm می باشد.