اکوسیستم کشاورزی یک اکوسیستم است که توسط انسان برای تولید مواد غذایی تغییر کرده است، مواد اولیه و انرژی. در طول چندین دوره توسعه یافته است.متابولیسم و اکوسیستم (شار و چرخه مواد) در زمان و مناطق مختلف تغییراتی را ایجاد کرده اند یکی از عواقب اصلی این تغییرات آلودگی محیطی در سطح محلی و جهانی است. این آلودگی ممکن است برای اکوسیستم کشاورزی به اصطلاح کشاورزی صنعتی بیشتر باشد. سیستم کشاورزی صنعتی توسط زیرسیستمهای تکنولوژیکی و محیطی تشکیل شده است که به شدت باهم دیگر تعامل دارند.
در این میان برای تضمین بهره وری کمی و کیفی مورد درخواست توسط بازار. مدیریت موثر، در حال حاضر، نیاز به استفاده گسترده از سوخت های فسیلی دارد که اغلب به شدت بر محیط زیست تأثیر می گذارد.از این رو، اکوسیستم کشاورزی نقش حیاتی در پایداری زندگی جهان دارد و رشد چشمگیر جمعیت جهان منجر به افزایش تقاضای مواد غذایی میشود. اخیرا رویکرد کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی انتظار تولید انرژی جایگزین، از زیست توده های گیاهی همراه داشته است.
تأثیر نیتروژن بر اکوسیستم
نیتروژن با برداشت محصول از خاک خارج میشود و در نتیجه نیتروژن موجود در خاک کاهش می یابد و خاک برای چرخه محصول بعدی. نیتروژن از دست داده را با، باروری خاک توسط مواد معدنی (کود) بازیافت میکند.
کودهای تولیدی که نیاز به مقدار زیادی سوخت فسیلی دارند (فرآیند هابر-بوش). علاوه بر این، فعالیت های انسانی، ورودی نیتروژن واکنشی را (Nr به عنوان تمام نیتروژن ترکیبات غیر N2تعریف شده است) به بیوسفر که در حال حاضر بیش از میزان N2 بیولوژیکی است افزایش می دهد. (گالووی و همکاران، 2004)نیتروژن تنها به وسیله کود تامین نمیشود بلکه با احتراق سوخت فسیلی نیر تامین میشود برای پشتیبانی از نیازهای غذایی و انرژی.