علائم حفاظتی
در صورت تماس با پوست و چشم، استنشاق یا بلعیدن خطرناک است. به ویژه در صورت تماس با چشم بسیار خطرناک و خورنده خواهد بود.کربنات پتاسیم برای غشاهای مخاطی سمی است. تماس مداوم با این ماده موجب آسیب به اندام های بدن می شود.
تماس با چشم
در صورت وجود لنز تماسی، بلافاصله آن را خارج کنید. سپس حداقل به مدت 15 دقیقه، چشم را با مقدار زیادی آب بشویید و به پزشک مراجعه کنید. مشخصات محصول را به همراه داشته باشید.
تماس با پوست
بلافاصله پوست را با مقادیر زیادی آب سرد بشویید. سپس از نرم کننده استفاده کنید. کفش و لباس های آلوده را دربیاورید. می توان از صابون های ضدعفونی کننده یا کرم های آنتی باکتریال استفاده شود. بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. مشخصات محصول را به همراه داشته باشید. کفش ها و لباس های آلوده باید حتما پیش از استفاده مجدد، با شوینده های مناسب شسته شود.
استنشاق
در صورت استنشاق، فرد را به فضای آزاد منتقل کنید. در صورت لزوم، تنفس مصنوعی و ماسک اکسیژن استعمال کنید. بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. مشخصات محصول را به همراه داشته باشید.
در صورت بلعیدن
کمربند یا کراوات یا یقه را شل کنید. فرد را مجبور به استفراغ نکنید. هیچ چیزی نخورید. بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. مشخصات محصول را به همراه داشته باشید.از ابزاری مناسب برای انتقال ماده نشت کرده به نگهدارنده زباله استفاده کنید. سپس سطح آلوده را با توجه به شرایط محیط با آب و شوینده های مناسب بشویید.
شرایط نگهداری
بخارات ماده را تنفس نکنید. ماده را نخورید. هرگز به این محصول آب اضافه نکنید. در شرایط تهویه نامناسب، از تجهیزات تنفسی مناسب استفاده کنید. ماده را از مواد ناسازگار مانند عوامل اکسیدکننده، فلزات و اسیدها حفظ کنید. از لباس کار مناسب استفاده کنید. ظروف نگهدارنده باید خشک و محکم و کاملا بسته باشد. ظروف نگهدارنده را در محیط خنک و دارای تهویه مناسب نگهداری کنید. دمای محیط باید بین 15 تا 25 درجه سانتی گراد باشد.
مراقبت شخصی
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
اطلاعات سم شناسی
نکاتی در خصوص اثرات مسمویت در انسان
پوست: منجر به تحریک شدید پوست می شود. چشم: منجر به تحریک شدید چشم و غشاهای مخاطی آن می شود. منجر به آسیب به قرنیه می شود. موجب سوزش و کاهش بینایی چشم می شود. شدت آسیب بافت به مدت زمان تماس بستگی دارد. بلعیدن: منجر به تحریک دستگاه گوارشی شامل تهوع، استفراغ، درد شکمی، تورم حنجره، تنفس تند و نیز سوزش لب، زبان، مخاط دهانی، معده یا مری می شود. منجر به آسیب سیستم قلبی عروقی، اختلال در سیستم گردش خون، دستگاه ادراری و اختلال در متابولیسم بدن می شود. استنشاق: موجب تحریک دستگاه تنفسی و غشای مخاطی می شود. منجر به سرفه کردن، درد سینه و مشکل در تنفس می شود.
روش دفع ضایعات
ضایعات باید مطابق با مقررات کنترل زیست محیطی کشوری، استانی و محلی دفع شود.کوشیده شده که اطلاعات گزارش شده کاملا دقیق، جامع و همه جانبه باشد، با این حال هیچ تضمینی در خصوص موارد مندرج ارائه نمی شود. کاربران باید مطالعات و آزمایشات لازم را در خصوص مناسب بودن این اطلاعات برای موارد خاص بررسی کنند.