در وهله اول یا قدم اول باید عصاره یا پالت از میوه جدا شود این مرحله بیشتر جداسازی هسته و میوه می باشد.پس از جمع آوری عصاره یا پالت باید حجم مورد نیاز را بر اساس دستورالعمل داده شده آماده کنید. این قسمت بیشتر به انتخاب و سلیقه صاحب کارخانه وابسته می باشد.
مرحله پاستوریزه کردن
بعد از آماده سازی نیاز به پاستوریزه کردن محصول داریم که باید در دمای 95_80 درجه سانتی گراد برای مدت 1تا 10دقیقه پاستوریزه کنیم. تمای محصولات بالا را باید قبل از پر کردن پاستوریزه کنید. مرحله بعدی بعد از فرآیند پاستوریزه کردن می باشد که قیمت بسیار بالای نیز دارد استفاده از مخزن دوجداره بخار از فولاد ضد زنگ می باشد.
پر کردن بطری ها
در هنگام پر کردن باید به صورت گرم داخل بطری پر شود بهتر است از یک مخزن با جنس فولاد ضد زنگ که دارای یک شیر خروجی کوچک می باشد استفاده کرد. این سیستم امکان تولید 600تا500 آب میوه در روز را دارد.
برچسب زدن
پس از پر کردن بطری ها زمانی برای سرد شدن آن ها نیاز است تا برچسب زده شود.
کنترل کیفیت
در این مرحله بعد از مراحل بالا به کیفیت محصول مورد نظر توجه می کنند که باید اگر قصد دارید کیفیت بسیار بالایی داشته باشد به نکات زیر توجه کنید
توجه به میزان وزن مناسب
بیشتر آبمیوه هایی که در بازار وجود دارند معمولا تفاله میوه های آن ها را جداسازی کردند ولی گاهی آب پرتقال یا آب آناناس تازه به همراه تفاله در بازار عرضه میشود. آبمیوه که در بازار موجود می باشد در انواع مختلف وجود دارد منجمد، غلیظ و گاهی خیلی غلیظ که هنگام مصرف باید آب اضافه کنید.