نکته قابل توجه دیگر این است که روش های برداشت و گذاشت کالاها در قفسه های انبار نیز اهمیت دارد. به عنوان مثال در صورتی که برای برداشت یا گذاشتن کالا از لیفتراک استفاده می شود، چیدمان انبار با حالتی که این عمل توسط دست و نیروی انسانی صورت می پذیرد متفاوت خواهد بود.اقلام سنگین و حجیم همیشه در قفسه های پائین چید مان گردند به طوری که منجر به سقوط و حادثه نگردد و اقلام سبک درقفسه های بالایی چیدمان گردند.
کلیه لوازم برقی طوری چیدمان شوند که سوکت هایشان در اثرفشار شکسته نشوند و در فضای مناسب و به دور از فشار روی هم چیده شوند.چیدمان درب ها و قطعات بدنه به نحوی باشد که بینشان حتما" لایه ای جدا کننده قرار گیرد تا خط و خش، فرو رفتگی و رنگ پریدگی ایجاد نگردد.قطعاتی مثل زه در، نوار آبگیر و زه سقف و قطعات مشابه حتما" باید به صورت افقی و در فضای کافی قفسه قرار گیرند زیرا در صورتی که قسمتی از این اجناس به صورت آویزان و یا خارج از قفسه قرار گیرد تغییر شکل داده و تغییر شکل ایجاد شده غیر قابل برگشت می باشد.
نوارهای دوردر و تسمه ها چنانچه بسته بندی شده نباشد می توان روی قسمت پهنی که ترجیحا" از جنس پلاستیکی و غیر برنده باشند آویزان کرد.لوازم همچون باک بنزین نباید روی هم چیده شوند زیرا پمپ بنزین و درجهء باک بنزین در اثر فشار از کار می افتد لذا نباید تحت فشار چیدمان گردند.قطعاتی مثل رادیاتور حتما" باید داخل کارتن در قفسه ها چیدمان گردند زیرا در اثر کوچک ترین فشار وارده دچار آسیب دیدگی می شوند.
قطعاتی مانند طاقچه عقب، جلو پنجره، مجموعه هواکش، انژکتور به علت اینکه بسیار شکننده اند باید به نحوی در قفسه ها قرارکه تحت فشار نبوده و نشکنند و نیز بهتر است در قفسه ها ی پا ئینی نگهداری شوند زیرا در زمان نقل و انتقالات کالای مذکور در قفسهای بالایی انبار امکان پرتاب شدن و شکسته شدن آنها وجود دارد.
شیشه های جلو و عقب خودرو می بایست در پالت های مخصوص از جنس چوب نگهداری شوند و بین آنها از یونولیت و یا موادی مشابه جهت جلوگیری از انتقال ضربه قرار گیرد.تایر های خودرو می بایست به نحوی در کنار هم قرار گیرند که فشاری بر روی یکدیگر وارد نکنند و از روی هم قرار دادن آنها می بایست اجتناب نمود.
از روی هم قرار دادن اقلام خصوصا اقلام بدنه بر روی هم می بایست اجتناب نمود. این نکته از دو جهت دارای اهمیت است:
لوازمی مثل لوله های کولر به واسطه اینکه از جنس آلمینیوم می باشد و به راحتی قابل خم شدن و تغییر شکل هستند، در زمان چیدمان و حمل و نقل نباید تحت فشارقرارگیرند.چیدمان سپرها باید به نحوی باشد که در اثر فشار خش دار نشده و کج نشوند.کالاهایی مانند چراغها ترجیحا در قفسه ها پایین و به نحوی چیده شوند که امکان پرتاب شدن و شکسته شدن آنها وجود نداشته باشد.
بین سقف انبار و مرتفع ترین نقطه کالای چیده شده فاصله به شرح زیر باید موجود باشد. اگر ارتفاع کالای چیده شده 4.5 متر بیشتر باشد فاصله تا سقف یک متر و نیم، اگر ارتفاع کالای چیده شده بین 2.60 تا 4.50 متر باشد فاصله تا سقف یک متر، اگر ارتفاع کالای چیده شده کمتر از 2.60 متر باشد فاصله تا سقف 40 سانتیمتر خواهد بود.
در انبارهایی که عرض آن کمتر از 35 متر باشد حداکثر سطح اشغال شده هر قسمت (پارتی) کالا 250 متر مربع و فاصله آن با قسمت دیگر یک متر و چنان چه عرض انبار 35 متر و بیشتر باشد حداکثر سطح اشغال شده هر قسمت کالا 1000 متر مربع و فاصله آن با قسمت دیگر حداقل 2 مترخواهد بود.