اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

ماسه

یکی دیگر از نکات مهم درباره ی ماسه به جز سایز، شکل و محل تشکیل آن، میزان تمیزی ماسه است. منظور از تمیزی، تعیین محتوای لای آن است. در بالا به طور خلاصه اشاره شد که محتوای لای در ماسه ی مصرفی برای ساخت وساز نباید از 4 درصد بیش تر باشد.

چراکه اگر مقدار آن از این درصد بیش تر باشد، به شدت تمامیت ساختاری و کیفیت بتن تولیدشده از آن را تحت تأثیر قرار می دهد. به همین دلیل، تمام ماسه های مصرفی می بایست تمیز و عاری از رس، لای، نمک و ناخالصی های دیگر باشند.

برای آزمایش محتوای لای موجود در ماسه روشی وجود دارد که (به طرز خنده داری) آزمایش لای نامیده می شود. برای انجام این آزمایش لازم است محلول آب و نمکی با نسبت 5 میلی لیتر نمک در 500 میلی لیتر آب تمیز تهیه کنید. سپس 50 میلی لیتر از محلول را در ظرف اندازه گیری بریزید و نمونه ی ماسه خود را تا جایی که به عدد 50 میلی لیتر در ظرف اندازه گیری برسد، به آن اضافه کنید.

مجدداً ظرف اندازه گیری را تا عدد 150 میلی لیتر با محلول آب و نمکی که تهیه کرده بودید پرکنید. سپس در ظرف را ببندید و تکان دهید تا به خوبی مخلوط شود. سپس، زمان انتظار فرامی رسد! ظرف را برای 3 ساعت درجایی رها کنید تا تمامی ذرات ته نشین شوند.

بعد از ته نشینی کامل، لازم است لایه ی لای شکل گرفته در بالای ماسه را اندازه بزنید. این مقدار در کل نباید بیش تر از 4 درصد و یا 2 میلی لیتر باشد. حال که تمامی نکات درباره ی انواع ماسه و کاربرد هر یک را در کارهای ساخت وساز می دانید، تنها لازم است پروژه ی مدنظر خود را شروع کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>