در این نوع روش از نصب ابتدا طراحی و محاسبات اولیه توسط کارشناسان برحسب ابعاد، اندازه و نقشه های اجرایی انجام می گردد. سپس روند تولید هم زمان با اجرای فونداسیون، ستون و دیوار برشی یا بادبند (در صورت لزوم) و همچنین قرار دادن میلگردهای تقویتی قالب بندی در زیر سقف شروع می شود.همچنین لازم به ذکر است که هم زمان شدن شبکه بندی میلگردهای سقف در روند تولید در کارخانه همراه با عملیات اجرا در سایت موجب افزایش چشمگیر سرعت در کار خواهد شد.
با استفاده از سقف های حبابی شبکه ها و میلگردهای تقویتی در جای خود قرارگرفته و یکپارچه سازی می شود و با توجه به عدم نیاز به مش بندی، این کار به آسانی و با سرعت بالا صورت گرفته و از اتلاف میلگرد در سایت جلوگیری می گردد. همچنین در صورت جانمایی صحیح تجهیزات الکتریکی و تأسیسات مکانیکی در نقشه ها، امکان قرارگیری آن به آسانی و به سرعت، پیش از بتن ریزی نیز وجود دارد. همچنین بدیهی است که در غیر این صورت این عملیات پس از بتن ریزی صورت می گیرد.
لازم به ذکر است که در روش شبکه میلگرد و توپ، پس از یکپارچه کردن شبکه میلگرد و توپ عملیات بتن ریزی انجام می گیرد؛ و در پایان و پس از بتن ریزی و سپری شدن مدت زمان استاندارد، قالب ها از زیر سقف باز می شوند.
علت برتری تکنولوژی بابل دک نسبت به سایر دال های توخالی
مصالح موردنیاز جهت ساخت سقف های حبابی