مزایا روف گاردن
درباره ی مزایا این طراحی می توان موارد زیادی را نام برد که ازجمله آن می توان به این مسئله اشاره کرد که پوشش گیاهی بام های سبز خود مانع از هدر رفتن آب باران شده و باعث می شود آب کمتری روانه فاضلاب شهری گردد و وارد خود آن اکوسیستم شود. از طرفی این بام باغ باعث کاهش آلودگی هوای شهری شده و کربن دی اکسید موجود در هوا را گرفته و به جای آن اکسیژن به محیط تحویل می دهد.
همچنین همان طور که قبلاً نیز اشاره کردیم استفاده از روف گاردن شبیه به یک عایق حرارتی بوده و فضایی خنک را در ساختمان ایجاد می کند. از طرف دیگر این باغچه های روی بام که بر روی یک عایق ایجاد شده و با پوشش گیاهی مناسبشان باعث افزایش عمر مفید سقف نیز می شود و ازنظر زیبایی و طراوت بخشیدن به محیط نیز بسیار چشم نواز و محبوب می باشند.
معایب روف گاردن
ازجمله معایب این طرح می توان به عملی نبودن ایجاد پوشش گیاهی در برخی از مناطق جغرافیایی اشاره کرد، چراکه محیط های بسیار سرد و بسیار گرم دارای شرایط مناسبی جهت اعمال این نوع طرح را ندارد. برخی از ساختمان ها و بناها هم وجود دارند که نقشه و نوع ساختمان و بنای آن توانایی تحمل خاک و وزن پوشش گیاهی را بر روی بام خود ندارد.
از طرف دیگر عواملی همچون مشکل در زهکشی، ته نشینی ذرات خاک و نشست خاک و ایجاد گودال و همچنین ریشه دواندن گیاهان درون سقف، سنگین شدن سقف، سخت شدن سطح خاک و آسیب دیدن سطح صاف سقف، نیز ازجمله معایب روف گاردن و ایجاد فضای سبز در بام های ساختمان ها می باشد.