در یک نگاه کلی می توان بیان کرد که یکی از ویژگی های خاص این بلوک ها شیوه اتصال آن ها است. چراکه قالب نیوجرسی از بدنه، درپوش، شاسکی، میان بلت، قید نگه دارنده و جک دوپیچ تشکیل شده است و وزن آن چیزی حدود 975 کیلوگرم است. به یاد داشته باشید که هرچه طول قالب بالاتر باشد وزن آن نیز بیشتر می شود.
بلوک های نیوجرسی معمولاً در دو مدل 4 متری و 6 متری تولید می شود؛ بنابراین در ساخت بلوک نیوجرسی باید به مفاصل توجه ویژه شود زیرا ساختارهای اشتباه می تواند مقاومت کل بتن را تحت تأثیر قرار دهد. اتصالات این بلوک ها که وزنی معادل 13.2 کیلوگرم دارند با یک نری و دو مادگی، اتصالی محکم را شکل می دهد. اتصالات بلوک نیوجرسی سه دسته را شامل می شود که به شرح زیر می باشد:
یکی از مهم ترین مزایای بلوک های بتنی نیوجرسی استفاده در جاده سازی بوده و این فرایند در حالی انجام می شود که قطعات آن مسلح باشد. همچنین وجود اتصالات جانبی باعث سهولت در نصب در مدت زمانی کوتاه و به صورت یکنواخت می شود.
همچنین از دیگر مزایای این نوع حفاظ ها در این است که بلوک های نیوجرسی در صورت آسیب دیدن و خرابی به راحتی قابل تعویض بوده و از طرفی علاوه بر کاهش انحراف اتومبیل ها و خسارات ناشی از آن می تواند از نور آزاردهنده خودروهای مقابل در شب نیز جلوگیری کنند.
بنابراین با توجه به همه مواردی که در این نوشتار مطرح شد ابداع این نوع از بلوک ها ازجمله دستاوردهای کاربردی بوده و آشنایی با آن ها می تواند در راستای ارتقا اطلاعات شما عزیزان در حوزه ی ساخت وساز مفید باشد.