اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


حفاری


روش حفاری چکش خارج چال

در روش حفاری چکش خارج چال به عنوان یکی از انواع حفاری معدن، ضربه زن یا چکش دستگاه حفاری در خارج از چال قرار گرفته و انرژی را به سر مته انتقال می دهد. این روش حفاری به دلیل نرخ بالای نفوذپذیری در سنگ، در شرایط مناسب زمین شناسی از کاربرد فراوان برخوردار است.

محدویت های دستگاه حفاری که با این روش کار می کنند شامل محدودیت قطر و ژرفای حفاری محدود به دلیل انحراف زیاد، دوام کم و راندمان پایین عملیاتی در حفاری در شرایط سخت زمین است.از مزایای روش حفاری چکش خارج چال، هزینه پایین سرمایه گذاری اولیه و مصرف کمتر سوخت این دستگاه نسبت به سایر روش های رایج است.

روش حفاری چکش داخل چال

روش حفاری چکش داخل چال یا ضربه زن ته چال، روش قابل اعتمادی برای حفاری در شرایط سهل تا سخت زمین شناسی به شمار می رود. در این روش انرژی ضربات به صورت مستقیم به سر مته منتقل شده و افت انرژی در آن به کمترین مدار می رسد.

در این نوع دستگاه ها شکل و ساختار چکش مانع از انحراف چال شده و پایداری بیشتری را در دیواره چال موجب می شود. از آنجا که در این روش حفاری فضای بین دیواره چال و راد حفاری کمتر از روش چکش خارج چال است، از همین رو سرعت عبور خرده های حفاری و فلاشینگ در چال نسبت به سایر روش ها بیشتر خواهد بود.

این روش حفاری به دلیل قرار گرفتن چکش در داخل چال، کمترین میزان انحراف چال را نسبت به دیگر روش های رایج دارد. از دیگر مزایای این دستگاه ها، مناسب بودن آنها برای کاربری در شرایط نامناسب زمین شناسی و سهولت کار برای اپراتور این دستگاه هاست.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>